Nieuws

ServicePartner J.van ’t Hul continueert wedstrijdsponsorcontract

donderdag 10 januari 2013

Het Oosterwoldse Installatie- en ServicePartnerbedrijf J. van ’t Hul heeft de wedstrijdsponsorovereenkomst met VSCO’61 met drie jaar verlengd. Tijdens de traditionele wintersportdag ondertekenden eigenaar Jan van ’t Hul en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger het vernieuwde contract. Als blijk van dank en waardering werd de sponsor een fraai bloemstuk aangeboden.

Als veelzijdig familiebedrijf is de Firma van ’t Hul al ruim 80 jaar een begrip in Oosterwolde en omgeving. Het bedrijf is dan ook niet meer weg te denken van zijn vaste locatie: Zwarteweg 10. Helemaal nu het pand een nieuwe en sprekende uitstraling heeft gekregen van ServicePartner, de winkelketen van zelfstandige ondernemers voor electronica en huishoudelijke producten. In combinatie met het installatiebedrijf zorgt dit voor een goede service en blijft persoonlijk contact met de klant centraal staan. Het motto 'De ServicePartner is dichtbij, persoonlijk en betrokken', is dan ook volledig van toepassing.

Hoewel het bedrijf al tientallen jaren sponsor is van VSCO’61 hebben de gesprekken van de laatste jaren geleid tot een sponsorpakket op maat. Hierbij is Firma J. van ’t Hul alweer enige jaren wedstrijdtenuesponsor van VSCO’61 C3, is adverteerder in het VSCO’61 BusinessMagazine en heeft een wedstrijdsponsorovereenkomst met de 'Kanaries'. Na evaluatie is tussen sponsor en club overeengekomen dat het contract als wedstrijdsponsor met drie jaar wordt verlengd. Om dit officieel te bevestigen werden tijdens de gezellige wintersportdag van VSCO'61 de handtekeningen gezet onder het contract door Jan van ’t Hul, in bijzijn van zijn dochter Martine, en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger. De trouwe sponsor werd een fraai bloemstuk aangeboden door VSCO’61 als blijk van dank en waardering.

Installatiebedrijf en ServicePartner J. van ’t Hul
Zwarteweg 10
8097 PV Oosterwolde (Gld)
T.: 0525-621235
E.: firma.vanthul@hetnet.nl
W.:  www.servicepartner.nl