Nieuws

Benefietwedstrijd PEC Zwolle - VSCO’61 / Elburger SC

vrijdag 11 januari 2013

Vrijdagavond 17 mei 2013 wordt er een benefietavond georganiseerd op sportpark De Heughte in Oosterwolde om geld in te zamelen voor het evenement Alpe d’HuZes. Onderdeel van deze avond is de benefietwedstrijd tussen oud spelers van PEC Zwolle en een combinatieteam van oud spelers van VSCO’61 en de Elburger Sportclub. De organisatie ligt in handen van de deelnemers aan de Alpe d’HuZes: Roland Rozeboom, Jacqueline en Francis van Olst.

Lot als entreebewijs
Het drietal verkoopt loten à € 10,- per stuk. Een lot dient ook als entreebewijs voor de benefietavond. Naast de wedstrijd en muzikale optredens, worden er 50 prijzen verloot. Met een totaal aan prijzengeld van € 3500,-. Deze loten zijn verkrijgbaar via Roland Rozeboom en Francis en Jacqueline van Olst, telefoonnummer 06-537 46 221 .

Kankerbestrijding
Roland, Francis en Jacqueline hopen met deze avond een mooi bedrag op te halen voor KWF kankerbestrijding. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ organiseren zij deze benefietavond waarvan de opbrengst volledig naar de strijd tegen kanker gaat.

Aanvang
De avond start vrijdag 17 mei om 18.30 uur. Om 19.00 uur zal de benefietwedstrijd aanvangen, daarna volgt de verloting en wordt er muzikaal afgesloten met een live optreden en een DJ. Voor deze actie is een speciale website aangemaakt www.verlotingalpedhuzes.nl. Daar is meer informatie te vinden over deze actie voor het goede doel.