Nieuws

Royal FrieslandCampina continueert subsponsorschap VSCO’61

vrijdag 11 januari 2013

Het zuivelconcern Royal FrieslandCampina heeft afgelopen week de subsponsorschapovereenkomst bij VSCO’61 met drie jaar verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden Regionaal Account Manager Jeroen van den Berg van RFC en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel het meerjarigecontract. Als blijk van dank en waardering werd de subsponsor door VSCO’61 een fraai bloemstuk en het prachtige jubileumboek aangeboden.

De geschiedenis van FrieslandCampina begint in de jaren 1870 als boeren hun krachten bundelen en plaatselijke zuivelfabrieken stichten. Dit om hun marktpositie te versterken en de melkafzet veilig te stellen. Vele fusies en overnames later ontstaat eind 2008 uit Friesland Foods en Campina de zuivelgigant: FrieslandCampina. Naast kaas, ingrediënten, boter en verse zuivel vormen de dranken (Riedel) ook een belangrijk onderdeel van het productenassortiment. Ook VSCO’61 profiteert van de grote variëteit aan non-alcoholische dranken van FrieslandCampina. In het Food & Drink assortiment van de club zijn merken als Extran, DubbelFrisss, Appelsientje, Taksi, Chocomel en Fristi dan ook niet meer weg te denken en vinden gretig aftrek bij de jonge maar ook oudere sporter.

Als waardering voor de jarenlange samenwerking heeft Royal FrieslandCampina in 2010 haar naam laten verbinden als subsponsor van VSCO’61. In de evaluatie eind 2012 bleken de partners graag met elkaar verder te willen. Een vernieuwde subsponsorovereenkomst tussen RFC en VSCO’61 werd een logisch gevolg. Afgelopen week werd dit bevestigd op sportpark De Heughte door de ondertekening van het driejarige subsponsorcontract door RFC-Regionaal Accountmanager Jeroen van den Berg en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Kantinebeheerder Tijmen Pater bood als blijk van dank en waardering FrieslandCampina een fraai bloemstuk aan, terwijl Jarno Kwakkel het prachtige VSCO’61-jubileumboek aan een blij verraste Jeroen van den Berg overhandigde.

De VSCO’61-subsponsor vindt u op:
FrieslandCampina Branded Netherlands
Stationsplein 4
3818 LE Amersfoort
Tel.nr.:033-7133333
http://www.frieslandcampina.com