Nieuws

Derde editie voetbalquiz bij WHC

zondag 20 januari 2013

Ook dit jaar vindt in de kantine van WHC op vrijdag 8 februari weer een voetbalquiz plaats. Quizmaster Rudolf Huberts zal de deelnemers honderd voetbalvragen voorschotelen onderverdeeld in tien verschillende categorieën. De vragen gaan onder andere over spelers, stadions, WK en EK’s, bekertoernooien, nationale en amateurcompetities en er is een speciale fotoronde.

Journaille behaalde vorig jaar 82 van de honderd punten en is daarmee de titelverdediger. De quiz, start om 19.30 uur en is om ongeveer 22.45 uur afgelopen. U kunt zich inschrijven in teams van twee tot vier personen en de kosten zijn tien Euro per team. Voor de beste teams zijn geldprijzen te verdienen.

Aankondiging Voetbalquiz 8 februari 2013.jpg

Inschrijven kan middels het inschrijfformulier wat te vinden is in de kantine van WHC en op www.voetbalquiz.tk . Deze is in te leveren is in het clubhuis van WHC of te mailen naar voetbalquizwezep@hotmail.com . Op de website van de voetbalquiz is meer informatie te vinden en kunt u alvast uw voetbalkennis trainen.
De inschrijving staat open voor iedereen en dit kan tot en met donderdag 07 februari. Er kunnen maximaal veertig teams deelnemen dus zorg dat u zich zo snel mogelijk opgeeft.