Nieuws

Spiderbuster steekt zaalvoetbalteam VSCO’61 1 in nieuw tenue

zondag 20 januari 2013

Het Zaalvoetbalteam VSCO’61 1 is bij de start van 2013 aangenaam verrast door haar trouwe sponsor Spiderbuster Nederland uit Elburg. Directeur Gé Binnenkamp overhandigde het succesvolle team in sporthal ’t Huiken een nieuw wedstrijdtenue. Als blijk van dank en waardering werd de sponsor door teamleider Jan Vlieger een mooi boeket bloemen overhandigd.

Sinds 1998 is Spiderbuster actief als milieuvriendelijkeverwijderaar van spinnen, spinrag en spinnenwebben. De hierbij gebruikte middelen zijn voor 100% biologisch afbreekbaar. Spiderbuster is de professional in het schoonhouden van woningen, bedrijfspanden, boten, caravans, etc. bij spinragoverlast. Met name bedrijfspanden, die veelal van een sterke verlichting zijn voorzien, trekken veel insecten aan zoals vliegen, muggen en spinnen. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Spiderbuster heeft voor iedere klus een passende reinigingsmethode. Hun slogan luidt dan ook: "Zeg maar dag, tegen het spinrag".

Sinds de start van Spiderbuster is het bedrijf nauw verbonden met het eerste zaalvoetbalteam van VSCO’61. Onder leiding van de teamleiders Jan Vlieger en Johan 'Jais' Dickhof heeft dit zaalvoetbalteam uitstekende prestaties behaald. Werd in 2009 de promotie naar de eerste klasse afgedwongen. in het voorjaar van 2012 was er het kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse. Deze prestatie heeft er mede toe geleid dat het zaalvoetbalteam VSCO’61 1 genomineerd is voor Sportploeg van 2012 van de Gemeente Oldebroek.

Om deze prestaties extra glans te geven, verraste trouwe sponsor Spiderbuster het team met een nieuw wedstrijdtenue. Voorafgaand aan het eerste competitieduel in 2013 overhandigde Directeur Gé Binnenkamp de kledij. Als blijk van dank en waardering bood teamleider Jan Vlieger de sponsor een fraai boeket bloemen aan. Ongetwijfeld geïnspireerd door dit sportieve gebaar lieten de Spiderbusters in de vertrouwde sporthal ’t Huiken mooi zaalvoetbalspel zien met als resultaat een klinkende 9-2 overwinning op HZC/Veltkamp Tweewielers 1 uit Hattem. Zaalvoetbalteam VSCO’61 1 Spiderbuster is middenmotor in de Hoofdklasse.

Spiderbuster Nederland vind u op
Vackenordestraat 72
8081 TM Elburg
T.:0525-686597
E.:info@spiderbuster.nl

Meer informatie over Spiderbuster vindt u op www.spiderbuster.nl