Nieuws

Het Rabobank Noord Veluwe Clubkas Fonds

zaterdag 16 maart 2013


Na de fusie van de Rabobanken op de Noord Veluwe is er een nieuw Rabobank Noord Veluwe Clubkas Fonds opgericht. Net als in het verleden doet VSCO’61 hier graag aan mee omdat het Clubkas Fonds een prachtige mogelijkheid biedt om jaarlijks wat extra gelden te kunnen ontvangen. Zeker in deze tijden een welkome aanvulling met onder andere de aanleg van het kunstgrasveld in de zomer van 2013.


Wie mogen er stemmen?
Klanten die lid zijn van de Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van de Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting € 10,- waard. Het fonds komt elk voorjaar eenmalig tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging worden uitgebracht, des te meer geld krijgt deze vereniging. Iedere klant van de Rabobank Noord Veluwe kan gratis lid worden. Dat gaat zeer eenvoudig. Klik hier om het interactieve aanvraagformulier te openen. Je hoeft alleen maar je naam, geboortedatum en rekeningnummer in te vullen en op de verzendknop te drukken.

Wie lid is of zich vóór 15 maart 2013 heeft opgegeven als lid mag meestemmen. Het lidmaatschap kost helemaal niets, maar het geeft wel leuke voordelen. Ben je wel klant, maar geen lid, dan mag je dus niet stemmen.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?
Informeer eens in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen, of zij lid zijn (of willen worden) van de Rabobank Noord Veluwe. En zo ja, vraag ze dan of zij op jouw vereniging willen stemmen.

Vanaf wanneer kan er gestemd worden?
In de laatste week van maart 2013 ontvangen de leden van de Rabobank Noord Veluwe een uitnodigingsbrief, waarin het Rabobank Clubkas Fonds en het stemmen nader wordt uitgelegd. Tot 10 april mogen de leden van de Rabobank Noord Veluwe stemmen via een speciale website, die in de uitnodigingsbrief wordt aangegeven. Na 10 april worden de stemmen geteld en vindt de geldverdeling plaats.

Met slechts een paar muisklikken kun je dus jouw vereniging steunen.
Klik hier om je aan te melden als lid van de Rabobank Noord Veluwe en steun VSCO’61.