Nieuws

Seminar: zakelijke kennismaking met social media

dinsdag 05 maart 2013


De sponsorcommissie van VSCO’61 verzorgt voor haar sponsors op vrijdag 5 april 2013 een seminar waarin nader kennis gemaakt kan worden met de zakelijke mogelijkheden van social media. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van Colin Pelleboer (marketing- en communicatieadviseur bij Impuls Communicatie) en Rinze Kaatman (online marketeer bij KennispuntOost), beiden spelend in VSCO’61 5.

Netwerken is belangrijk voor ondernemers. Online vindt er echter een verschuiving plaats. Social media nemen een steeds belangrijkere rol in als het gaat om het bereiken van de klant. Kom naar dit seminar als u zich hierin meer wilt verdiepen. De focus zal liggen op veelgebruikte social media als Facebook, Twitter en LinkedIn. Colin en Rinze wijzen op de mogelijkheden hiervan en komen met praktisch tips en succesvolle voorbeelden.

Het seminar vindt plaats op de bovenetage van het clubgebouw van VSCO’61 op sportpark De Heughte in Oosterwolde. Aanmelden kan tot 22 maart via
colin@impulscommunicatie.nl. Het begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Aansluitend kan er onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat worden.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel geldt er een maximum aantal deelnemers van 20. Per sponsor mogen er maximaal 2 deelnemers worden aangemeld. De volgorde van binnenkomst is bepalend. Dus wees er snel bij, want vol = vol.

Download hier de uitnodiging voor dit seminar.