Nieuws

Supportersvereniging steekt Loeki Hup een hart onder de riem

zaterdag 09 maart 2013

Op zaterdag 23 februari toog Loeki Hup net als zovele andere supporters van VSCO’61 richting Elburg, om de wedstrijd van de Elburger SC tegen t’Harde te zien. Alleen heeft Loeki geen minuut van de wedstrijd gezien, omdat hij op het sportpark ten val is gekomen, waarschijnlijk zoals hijzelf aangeeft: “de kou is me op de benen geslagen.”

Direct na het ongeval waren er verschillende mensen van de Elburger SC die Loeki naar binnen hebben gedragen, om vervolgens van daaruit een ambulance te laten aanrukken. Wij als VSCO-supporters willen die helpende handen via deze weg bedanken.

Loeki is ondertussen geopereerd want hij had zijn kuitbeen en scheenbeen gebroken, ook zat er een horizontale breuk net onder zijn knie. Loeki moet nu een aantal weken rust houden, maar zegt er gelijk overheen: “zo gauw als ik weer mobiel ben, kom ik weer naar het sportpark van VSCO, om het eerste aan te moedigen.” Ongetwijfeld met zijn wel bekende kreet, “NAAR VOREN, KOM VAN DIE GOAL AF.”

Wij hopen dat de fruitschaal die door Jannes werd overhandigd een positieve bijdrage mag leveren aan zijn genezing.Namens de supportersvereniging van VSCO’61 wensen wij Loeki veel beterschap toe en hopen dat zijn herstel voorspoedig verloopt.

Jan Visch
Secretaris Supportersvereniging V.S.C.O.