Nieuws

AVM Meppel continueert subsponsorschap VSCO’61

donderdag 14 maart 2013


VSCO’61 en Attractie Verhuur Meppel hebben afgelopen week het subsponsorcontract met drie jaar verlengd. Hiertoe ondertekenden AVM-directeur Sander Reinink en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger op sportpark De Heughte de vernieuwde sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd AVM door VSCO’61 een fraai bloemstuk overhandigd.

Attractie Verhuur Meppel afgekort AVM is al vele jaren een toonaangevende specialist in Noord en Oost Nederland in het verhuren van allerlei attracties om een activiteit iets extra’s mee te geven. AVM verhuurt aan bedrijven, winkeliersverenigingen, sportclubs en diverse andere organisaties en instellingen. Het bedrijf is groot in springkussens en glijbanen, waarin het een zeer breed assortiment heeft. De afgelopen jaren heeft VSCO’61 ook gebruik gemaakt van de diensten van AVM om zo de diverse (sport)-activiteiten, die georganiseerd werden extra glans te geven. In een evaluatiegesprek kwamen beide partijen al snel tot de conclusie dat er een hele prettige samenwerking is ontstaan, die gecontinueerd zou moeten worden. En aldus vond plaats.
Omgekeerd draagt AVM VSCO’61 een warm hart toe door de Kanaries te sponsoren. Het bestaande subsponsorcontract is vernieuwd en werd zaterdag bij de wedstrijd van VSCO’61 tegen koploper DFS uit Opheusden officieel ondertekend. Namens AVM zette directeur Sander Reinink zijn handtekening onder de driejarige sponsorovereenkomst en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger deed dit namens de club. AVM werd door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden als blijk van dank en waardering.

De contactgegevens van AVM luiden:

Attractie Verhuur Meppel
Eekhorstweg 19b
7942 JC Meppel
T.: 0522-241578 of 06-12084000
E.:
info@attractieverhuurmeppel.nl
www.attractieverhuurmeppel.nl

De foto’s zijn  gemaakt door Dries van Dijk.