Nieuws

VSCO’61 F2 en F3 als kampioenen gehuldigd

donderdag 14 maart 2013

Zowel VSCO’61 F2 als F3 zijn kampioen geworden in de najaarscompetitie. Door de lange winterstop konden ze pas afgelopen zaterdag gehuldigd worden. Het enthousiasme en de pret was er niet minder om.

De laatste competitiewedstrijd van beide teams is helaas niet gespeeld door de vele afgelastingen. Daarom konden de teams niet eerder gehuldigd worden, ook omdat de thuiswedstrijden van het eerste steeds afgelast werden. VSCO’61 F2 heeft in de najaarscompetitie maar één wedstrijd verloren en F3 is zelfs ongeslagen kampioen geworden met een doelsaldo van 104-5!

Afgelopen zaterdag zijn ze dan eindelijk gehuldigd tijdens de thuiswedstrijd van het eerste elftal van VSCO’61. Om half twee werd begonnen met een gezamenlijk patatje en drinken, dat door de vereniging werd aangeboden. Daarna moesten ze zich omkleden, een ‘kampioensbal’ in ontvangst nemen, op de foto en samen met het eerste elftal het veld op. Na een ererondje volgde de traditionele balkonscène en vervolgens een rondrit in de laadbak van de klassieke vrachtwagen van Klaas van Olst door Oosterwolde.

VSCO’61 F2 bestaat uit:

Boven van links naar rechts: Gerrit Pleiter (leider), Gideon Dickhof, Hidde Rodenburg, Aram Bultman, Rick Spronk en Bettina Boeve (leidster).
Onder van links naar rechts: Pascal Hellebrekers, Kristen Boeve, Lennart van de Weide en Rick Pleiter.

VSCO’61 F3 bestaat uit:

Boven van links naar rechts: Joost Steenbergen, Gerco Koers, Mika van Kolthoorn, Melvin Smit en Edwin van Kolthoorn (leider).
Onder van links naar rechts: Robin van Ommen, Eva Bruijnes, Tobian Vlieger en Ryan van Ommen.

De andere leider, Arjan Bruijnes, ontbreekt op de foto.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dries van Dijk.