Nieuws

VSCO’61 thuis tegen Unicum

donderdag 11 april 2013

Zaterdag speelt VSCO’61 op sportpark de Heughte tegen Unicum uit Lelystad. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.J. Maneschijn uit Daarlerveen.

Voor beide ploegen zijn de komende wedstrijd allemaal finalewedstrijden. Unicum staat momenteel op de elfde positie met 24 punten uit 21 duels. Aan het eind van de competitie betekent dit nacompetitie voor klassenbehoud. Afgelopen zaterdag speelde Unicum met 0-0 gelijk tegen OWIOS, terwijl de formatie uit Lelystad meer verdiend had.

VSCO’61 staat één positie boven Unicum en heeft 26 punten uit 20 duels. De winst van afgelopen zaterdag tegen sv ’t Harde was zeer welkom waardoor een gaatje van twee punten met de tegenstander van vandaag is ontstaan. De punten in de komende wedstrijden zijn hard nodig om afstand te nemen van de onderste plekken.

Dat geldt natuurlijk ook voor Unicum. Voor Unicum is het erop of eronder. Bij winst gaan ze over VSCO’61 heen en bij verlies wordt de afstand tot een veilige plek op de ranglijst alleen maar groter. Een gelijkspel biedt wellicht voor VSCO’61 enig perspectief, maar feitelijk zijn beide teams gebaat bij winst. De uitwedstrijd wist VSCO’61 nipt met 0-1 te winnen door een treffer van Wim de Vries in de tweede helft. In de slotfase ontsnapte VSCO’61 nog aan de gelijkmaker doordat een penalty op de paal belandde.

Genoeg reden om als supporter van de geelzwarte formatie zaterdag aanwezig te zijn op sportpark De Heughte om als twaalfde man achter de ploeg te gaan staan en ze aan te moedigen.

De Wedstrijdbalsponsor is IJslander BV, Oldebroek

De Rabobank Pupillen van de Wedstrijd zijn Mariëlle Kortlever en Sam Brokkelkamp.