Nieuws

VSCO'61 in derby tegen Elburger SC

maandag 15 april 2013

Dinsdagavond treffen VSCO’61 en de Elburger SC elkaar op sportpark de Heughte voor de competitie. De wedstrijd begint om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A. Th. de Witte uit Ermelo.

Deze wedstrijd betreft een inhaalduel en stond aanvankelijk gepland op 2 februari 2013. Inmiddels nadert de competitie haar eind en is het duidelijk dat voor zowel Elburger SC en zeker voor VSCO’61 deze wedstrijd een echt degradatieduel betreft. Elburger SC heeft 29 punten en staat daarmee op de negende positie. VSCO’61 heeft drie punten minder en staat op de elfde positie. Een positie die aan het eind van de competitie nacompetitie voor klassenbehoud betekent. Met nog slechts vijf wedstrijden voor de boeg is het uur U aangebroken!

Afgelopen zaterdag wist Elburger SC met 1-1 gelijk te spelen tegen het hoger geplaatste ESA. Een verdienstelijk resultaat voor de Elburgers wat betekent dat zij al zes wedstrijden ongeslagen zijn. VSCO’61 ging zaterdag tegen mededegradatiekandidaat Unicum met 0-4 kopje onder. Een zieltogend VSCO’61 dat geen enkel moment in de wedstrijd kwam en zo onnodig, maar wel terecht, op een nederlaag werd getrakteerd.

Het is dus zaak voor de ploeg van hoofdtrainer Marcel Boelens om orde op zaken te stellen voordat het te laat is. Alleen winst kan de Kanaries helpen om uit degradatiezorgen te komen. De steun van de supporters is daarbij van harte welkom. De uitwedstrijd werd door VSCO’61 met 2-0 verloren waarbij maar liefst drie treffers van VSCO’61 afgekeurd werden.

De Wedstrijdbalsponsor is GAMMA Bouwmarkt, Elburg