Nieuws

Toer de Dellen / Samen sportief voor KiKa

maandag 15 april 2013

Ook binnen VSCO'61 zijn er helaas gezinnen geconfronteerd geweest met gevallen van kinderkanker. VSCO'61 geeft dan ook graag gehoor aan de oproep van Stichting Toer de Dellen om publiciteit te geven aan onderstaand bericht.

"Wellicht hebben jullie er afgelopen jaar iets over gehoord of gelezen; Toer de Dellen / Samen Sportief voor KiKa.

Toer de Dellen dankt haar naam aan een in de omgeving geliefde fiets- en hardloop-route door de prachtige heuvelachtige omgeving van de gemeenten Oldebroek, Heerde en Elburg. De route is ongeveer 30 km. Deze route mag op de dag van het evenement gewandeld, gefietst, geskeelerd etc. worden.

Vol trots denken we aan de eerste editie van Toer de Dellen in juni 2012. De onthulling van de cheque met het geweldige bedrag van € 44.339,- voor KiKa staat ons nog vers in het geheugen gegrift. Meer dan 500 mensen die zich zó sportief hebben ingezet, of als vrijwilliger of sponsor hun steentje hebben bijgedragen… hartverwarmend! Ook dit jaar gaan we weer voor een cheque met een enorm bedrag voor Kika.

Ongeveer 25% van de kinderen die kanker krijgen overleven dit niet. Dit is onacceptabel! Om de overlevingskans voor kinderen met kanker te verhogen is er veel geld nodig om onderzoek te doen naar behandelmethoden en medicatie. En hier is het idee ontstaan om door middel van een sportief evenement in actie te komen voor KiKa.

Wanneer u ons wilt sponsoren; heel graag! De verschillende mogelijkheden staan vermeld op onze website www.toerdedellen.nl.

Heel graag begroeten we jullie aan de start van de tweede Toer de Dellen op zaterdag 22 juni 2013. Inschrijven voor dit sportieve evenement kan via onze website.

Een gezond kind heeft 100 wensen; een ziek kind heeft er maar 1!

Met sportieve groet,
Stichting Toer de Dellen
Eddie van Olst (voorzitter)"