Nieuws

VSCO’61 naar VIOS Vaassen

vrijdag 19 april 2013

Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij VIOS Vaassen. Het duel op sportpark De Kouwenaar begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.H.T. Mellendijk uit Gendringen.

VIOS Vaassen kent een goed seizoen in de tweede klasse G. Met 35 punten bezet de formatie momenteel de derde positie. Vorige week werd met 0-2 gewonnen in de uitwedstrijd tegen Lelystad’67. Met nog vier wedstrijden voor de boeg bestaat zelfs de kans nog om de nacompetitie te halen voor promotie naar de eerste klasse.

VSCO’61 is dit seizoen verwikkeld in de strijd tegen degradatie. Vorige week zaterdag werd met 0-4 verloren van Unicum en afgelopen dinsdagavond met 1-1 gelijk gespeeld tegen Elburger SC. In deze wedstrijd had VSCO’61 wel meer verdiend, maar kreeg met een gelijkspel uiteindelijk te weinig. Met 27 punten staan de Kanaries op de elfde positie.

Voor beide teams zijn de belangen zaterdag dus groot. De thuiswedstrijd in Oosterwolde eindigde in een 0-0 gelijkspel. Hopelijk dat VSCO’61 erin slaagt om de drie punten mee te nemen naar Oosterwolde.