Nieuws

Gezellige vrijwilligersavond VSCO’61

dinsdag 23 april 2013

De vrijwilligerscommissie van VSCO’61 had zich weer bijzonder ingespannen om weer een succesvolle en sfeervolle avond te verzorgen voor alle vrijwilligers van VSCO’61. Jaarlijks biedt VSCO’61 haar vrijwilligers een gezellige en geheel verzorgde avond aan als dank voor alle steun en hulp. Vrijdag vond deze avond plaats en de vrijwilligerscommissie was er zeker in geslaagd er weer een gezellige avond van te maken. Ongeveer 100 vrijwilligers genoten van een fraai buffet en optredens van diverse artiesten op sportpark De Heughte.

Het buffet werd dit jaar verzorgd door Restaurant-Partycentrum Coelenhage uit Wezep en viel bij de aanwezigen goed in de smaak. Het zag er niet alleen fantastisch uit, het smaakte ook zo. Daarna zetten de bandparodisten Gerrit en Graats uit Twente met hun wervelende act de zaal op de kop. Diverse vrijwilligers werden het ‘slachtoffer’ van hun grappen en grollen.

De avond werd afgesloten met een mooi optreden met bekende Ierse folksongs door de Dudeldoppen, waarvan de meest bekende luid werden meegezongen door de aanwezigen.

VSCO’61 is trots op haar vrijwilligers en is blij ze deze avond te kunnen aanbieden. Het bestuur dankt de vrijwilligerscommissie voor de goede organisatie van deze mooie avond.