Nieuws

VSCO’61 klaar voor het achtste Sponsorvoetbaltoernooi

donderdag 23 mei 2013

Komende zaterdag organiseert VSCO’61 alweer voor de achtste keer het Sponsorvoetbaltoernooi (SVT) op Sportpark De Heughte.  Afgaande op voorgaande jaren belooft het weer een prachtige sponsorvoetbaldag te worden.

De winnaar van 2011 en 2012, Boeve Accountants uit Nunspeet zal proberen de titel en wisselbeker te prolongeren. Hierbij zal het af moeten rekenen met vele andere deelnemers. Het toernooi dat acht jaar geleden begon met 24 deelnemers groeide in 2011 door naar 42 deelnemers. Dat was mede mogelijk door de uitbreiding van het sportpark in de voorbije jaren en de realisatie van de nieuwe kleedaccommodatie met maar liefst 12 kleedkamers. Ook dit jaar is er weer sprake van grote animo onder de sponsors om deel te nemen. Het deelnemersveld zit weer overvol. Een bewijs van de goede relatie en sterke binding tussen VSCO’61 en haar sponsors en de succesformule van het Sponsorvoetbaltoernooi.

De eerste wedstrijden beginnen om 11.00 uur. Naast het interessante voetbalprogramma valt er op 25 mei nog veel meer te beleven op sportpark De Heughte. Er zullen voor de kinderen verschillende speelattributen zijn. Daarnaast zal er speciaal voor de kinderen ook de hele middag een clown aanwezig zijn. Verder zal er popcorn, suikerspin en ijs worden verkocht.

In tegenstelling tot de vorige twee edities is de rodeostier vervangen door het schietkanon “Dikke Bertha”. Van ieder deelnemend voetbalteam zullen drie spelers hun schotkracht mogen tonen. Het team dat de hoogste totaalscore heeft wint de zogenaamde VSCO’61 Dikke Bertha Cup.

Ondertussen is er alle ruimte om even een verkoelend drankje te drinken op het gezellig ingerichte en uitgebreide terras. Ook zijn er weer de gezonde fruit-versnaperingen beschikbaar. Kings Grill-Kippen zal de hele dag aanwezig zijn met haar kipspecialiteiten. Eenieder kan hier zijn of haar hart ophalen.

De finales zullen om 17.25 uur gespeeld worden. De prijsuitreiking zal vervolgens om 18.45 uur plaatsvinden. Het programma gaat verder met een spetterend optreden van het  bekende duo Cakemusic uit Kampen.

Het Sponsorvoetbaltoernooi biedt een gevarieerd programma voor zowel de deelnemende sponsors aan het toernooi als aan alle toeschouwers en belangstellenden. Kom dus op 25 mei voor een enerverende, sportieve en gezellige middag en/of avond naar sportpark De Heughte. De toernooiorganisatie is in handen van de Toernooicommissie en de Sponsorcommissie van VSCO’61. Zij wensen iedereen veel voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe. De entree is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid bij het sportpark, maar kom bij voorkeur met de fiets naar sportpark De Heughte.

Op de openingsfoto van Dries van Dijk het team van Boeve Accountants dat zowel in 2011 als 2012 het SVT wist te winnen

Klik hier voor het programmaboekje.