Nieuws

Van de bestuurstafel: Uithuilen en opnieuw beginnen

vrijdag 24 mei 2013


Wat niemand voor mogelijk wilde houden is maandag 20 mei 2013 toch werkelijkheid geworden. In de eerste ronde van de nacompetitie werd VSCO’61 uitgeschakeld door SKV uit Wageningen. Degradatie naar de derde klasse is daarmee een feit. Het is 31 jaar geleden dat VSCO’61 op dat niveau acteerde en dat is pijnlijk om te ervaren. Het was van de gezichten af te lezen. Bij de spelersgroep, technische staf, bestuur, supporters en iedereen die VSCO’61 een warm hart toedraagt. Aan een wisselvallig seizoen komt abrupt een einde. En dan is het uithuilen en zo snel mogelijk opnieuw beginnen.


Het bestuur heeft de behoefte langs deze weg een ieder die tot het laatst toe hebben geprobeerd de bakens te verzetten, te bedanken. Als ook de trouwe supportersschare die de kanaries in deze moeilijke periode zijn blijven steunen.

 

We willen JanJaap Kooistra apart benoemen en bedanken. Hij was bereid als interim-trainer de zware taak op zich te nemen VSCO’61 voor degradatie te behoeden.

Inmiddels zijn we bijna een week verder. Tijd om weer vooruit te kijken. Het is zaak lering te trekken uit het afgelopen voetbaljaar en de lijnen uit te zetten naar het nieuwe seizoen. Het is de vurige wens van het bestuur dat de huidige spelersgroep zoveel mogelijk intact blijft. We werken er hard aan om dat te bewerkstelligen en ook de technische begeleiding van de selectie heeft momenteel onze volle aandacht. Verder hopen we dat onze supporters ons niet in de steek laten en last but not least onze sponsoren ons trouw blijven, ook nu het sportief gezien even wat minder gaat.

Wij van onze kant zullen er alles aan doen om ons eerste elftal weer op een hoger plan te brengen. Laat dat voor ons allen de uitdaging zijn voor het nieuwe seizoen.

Bestuur VSCO’61