Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor wijkvoetbaltoernooi

zaterdag 25 mei 2013

Op 6 en 7 juni worden respectievelijk in Oosterwolde en in Oostendorp het wijkvoetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd. Op www.wijkvoetbal.nl kun je hierover lezen. Uiteraard willen wij de jeugd uit Oosterwolde, Oostendorp, Noordeinde en Kamperveen een onvergetelijke dag bezorgen. Daarvoor hebben wij vrijwilligers nodig om dit te organiseren en in goede banen te leiden. We hebben per dag de volgende vrijwilligers nodig:

4 scheidsrechters, 1 EHBO’er, 2 wedstrijdsecretarissen, 2 veldcoördinatoren, 2 voor de catering en 1 voor de begeleiding van de pannakooi. En uiteraard mensen de helpen met de op- en afbouw, maar dat kunnen dezelfde mensen zijn.

Het toernooi begint om 16:00 uur en duurt tot 21:00 uur. Vooraf en achteraf moet er opgebouwd en afgebouwd worden. Dit betekent aanwezig om 14:00 uur.

Wie wil de jeugd een onvergetelijke dag bezorgen eb hierbij helpen die kan zich aanmelden bij Bert Schipper. Dit kan per telefoon (06-11907404) of per mail: b.schipper@vsco.nl. Graag aangeven welke dag (mag ook beide dagen), het tijdstip dat je kunt helpen en naar welk vrijwilligerswerk je voorkeur naar uitgaat. Graag opgeven voor 30 mei 2013. Alvast heel hartelijk dank namens alle deelnemende kinderen!