Nieuws

Spiderbuster wint achtste VSCO’61 sponsorvoetbaltoernooi

zaterdag 25 mei 2013

Het achtste sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61 werd vandaag onder droge omstandigheden afgewerkt en is prima verlopen. De winnaar van de voorgaande 2 edities, Boeve Accountants, werd al in de voorronden uitgeschakeld. De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Spiderbuster Nederland BV uit Elburg en Vika bedrijfwagens BV uit Hattemerbroek. Na een 2-0 overwinning mocht Spiderbuster de wisselbeker mee naar huis nemen.

Zaterdagochtend om 11.00 uur vond onder op dat moment nog zonnige omstandigheden de aftrap plaats van alweer het achtste sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61. Hoewel de lucht meer en meer betrok kon het volledige programma worden afgewerkt onder droge omstandigheden.

In de halve finales speelde Spiderbuster tegen Bouwservice R. Füchten en Vika tegen www.thijsstoel.nl. Spiderbuster won haar halve finale overtuigend met 4-0. Tussen Vika en www.thijsstoel.nl moest het pleit beslecht worden door penalty’s, die door Vika beter genomen werden. In een spannende finale wist Spiderbuster met 2-0 te winnen van Vika. In de troostfinale won www.thijsstoel.nl
van Bouwservice R.Füchten.

Dit jaar had de fruitoloog appels en peren beschikbaar gesteld voor alle spelers en overige bezoekers van sportpark De Heughte. Die vonden gretig aftrek. Het echte Italiaanse ijs kwam van Limburgia en de inwendige mens kon versterkt worden met allerlei kipproducten van Kings Grill Kippen. Voor de kinderen waren er de hele dag speelattributen, waaronder een opblaasbare hindernisbaan.

Ook werd er dit jaar gestreden om de ‘Dikke Bertha Cup’. Van drie spelers van elk team werd gemeten hoe hard zij konden schieten. De hoogste snelheid werd gehaald door Berry Heyman van Bouwbedrijf Van den Berg. Hij wist de bal met een snelheid van maar liefst 111 Km/hr te schieten. Uiteindelijk werd de Dikke Bertha Cup gewonnen door Gebr. Klomp Bestratingen. Zij wisten de hoogste totaalscore te realiseren.

Daarna kon het afsluitende feest in de kantine van het clubgebouw op sportpark De Heughte losbarsten. Het duo Cakemusic uit Kampen wist de sfeer er al snel in te brengen.

Dankzij de sponsors, EHBO, scheidsrechters en alle andere vrijwilligers kunnen de toernooi- en sponsorcommissie terugkijken op een geslaagde dag en alweer vooruitkijken naar de negende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi in 2013.