Nieuws

VSCO’61 zaterdag tegen ZwartWit’63

donderdag 23 januari 2014


Zaterdag reist VSCO’61 af naar Harderwijk voor de uitwedstrijd tegen ZwartWit’63. De wedstrijd op sportpark Parkweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R.H.S.M. Makkinga uit Nijverdal.

De start van de tweede competitiehelft is voor beide teams toch teleurstellend geweest. ZwartWit’63 speelde uit tegen SP Teuge met 1-1 gelijk. Op het slecht bespeelbare veld hadden de Harderwijkers wel meer verdiend, maar moesten toch de handen dicht knijpen met hun late gelijkmaker.

VSCO’61 leed vorige week de eerste thuisnederlaag van het seizoen. Ondanks een groot veldoverwicht gingen de Kanaries met 2-4 onderuit tegen Hatto Heim. Een flinke streep door de rekening, omdat de hoop gevestigd was op een goede start van de tweede competitiehelft.

Door deze resultaten bivakkeren beide teams in de middenmoot. ZwartWit’63 staat op de achtste plaats met 19 punten en VSCO’61 op de zesde met 23 punten.  Bij beide teams zullen ongetwijfeld revanche-gedachten spelen voor de slechte start van de tweede competitiehelft. Of het net zo’n spektakelstuk gaat worden als in de eerste onderlinge ontmoeting valt te bezien. VSCO’61 wist deze wedstrijd met 5-3 in haar voordeel te beslissen.