Nieuws

VSCO’61 opnieuw naar verlies

zaterdag 25 januari 2014


VSCO’61 heeft slecht overwinterd. Dat is de conclusie na twee wedstrijden. De herstart van de competitie levert tot nu toe twee verliespartijen op. Na de nederlaag van vorige week gaat VSCO’61 met 3-1 ten onder in Harderwijk tegen ZwartWit’63. Een onnodige nederlaag, maar door zwak defensief spel wel realiteit.

Op een slecht bespeelbaar veld begint VSCO’61 best aardig aan de wedstrijd. Ondanks dat goed voetbal op het glibberveld nauwelijks mogelijk is, is VSCO’61 de betere ploeg zonder echter tot echte kansen te komen. In de 28e minuut neemt ZwartWit’63 verrassend een 1-0 voorsprong. Een corner wordt slecht verwerkt door doelman Schoonhoven waardoor jongeling Martijn Smits uit de draai kan binnenschieten. Hiermee is dan ook alles verteld over de eerste helft.

De tweede helft is slechts enkele minuten oud als ZwartWit’63 de voorsprong verdubbelt. Doelman Jaap Jan Schoohoven raakt de bal, door het slechte veld, volledig verkeerd en Oussama Labari kan eenvoudig de 2-0 in een leeg doel binnen tikken. Dramatische start voor VSCO’61 dat nog wel via Gert Schreurs dichterbij komt, maar in de 73e minuut wordt de wedstrijd definitief beslist. Uit een verre uittrap van doelman Richard van der Zwet krijgt Oussama Labari vrije doorgang en kan simpel de 3-1 binnenschieten.