Nieuws

De Twaalfde Kanariebus tijdelijk uit roulatie

maandag 27 januari 2014


Zoals velen van jullie wellicht gezien hebben stond de Twaalfde Kanariebus zaterdag de hele dag als reclame op de bus parkeerplek voor sportpark De Heugte.Nu kwam gelijk de vraag, zijn de Twaalfde Kanaries het niet eens met de prestaties van de hoofdmacht en maken ze een statement of was er toch iets anders aan de hand?


Nou er was wel degelijk iets anders aan de hand, onze interim chauffeur, u allen bekent als Rossi 46, mocht per hoge uitzonderring een keer sturen. Dit was op uitdrukkelijk verzoek van vriendin Monique omdat er ‘s avonds nog gestapt moest worden in de stad Elburg. Eip dacht helemaal naar Harderwijk, eerst maar eens even tanken.

Omstreeks 11.30 uur kreeg Jan Visch telefoon van Eip met de opmerking, de bus stottert een beetje, Jan geeft aan dat dit wel vaker gebeurd als het wat kouder wordt, hoog in de toeren rijden dan gaat het vanzelf beter. Aangekomen bij het sportpark wordt er nog een opmerking geplaats door Eip, de bus rookt ook veel meer dan anders, maar ja dat gebeurd vanzelf als je de verkeerde brandstof er in giet.

Kijk, bij de meeste Twaalfde Kanaries maakt het niet uit wat je er in giet, die lopen altijd wel, maar de Twaalfde Kanariebus loopt toch echt alleen op benzine en niet op diesel.

Nu zal Eip dit niet gauw vergeten want maandagmorgen moest hij de bus naar garage ‘t Centum brengen om daar weer rijklaar gemaakt te worden.

Door extra auto’s in te zetten door het bestuur zijn toch alle Twaalfde Kanaries afgereisd naar Harderwijk.

De tikkende Twaalfde Kanarie.

PS Bij deze nog de oproep, 07 februari 2014, de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Supportersvereniging V.S.C.O. Aanvang 20.00 uur in de kantine van VSCO’61.