Nieuws

VSCO’61 thuis tegen Terschuurse Boys

donderdag 30 januari 2014


Voor zaterdag wacht VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen Terschuurse Boys. De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G.J. Westenbroek uit Nijverdal.

Terschuurse Boys is na de winterstop begonnen met een forse 4-1 nederlaag bij DSV’61, maar wist afgelopen zaterdag thuis het duel tegen SP Teuge winnend af te sluiten met 2-1. Door dit resultaat staat de ploeg van hoofdtrainer Etie Jansen met 27 punten op de derde plaats.

VSCO’61 leed na de winterstop twee nederlagen op rij. Thuis werd met 2-4 verloren van Hatto Heim en vorige week boekte de ploeg van hoofdtrainer Wilfred Westerhuis een 3-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen ZwartWit’63. Een slecht begin na de winterstop en hierdoor dreigt de aansluiting met de subtop verloren te gaan. Met 23 punten staan de Kanaries op de zesde plek.

Om het tij te keren zal in ieder geval defensief minder moeten worden weggegeven en aanvallend meer stootkracht aan de dag worden gelegd. Een ding is zeker en dat is dat Terschuurse Boys wel veel duelkracht in de wedstrijd legt. De uitwedstrijd werd door VSCO’61 met 1-2 gewonnen, maar daarbij hadden zij zeker niet te klagen omdat een gelijkspel meer recht had gedaan aan het vertoonde spel.

De Wedstrijdbalsponsor is Altena Steenhandel uit 't Harde.

De Rabobank pupillen van de wedstrijd zijn Dion Smit en Boaz Immeker.