Nieuws

Bredewold, creatie, web & print nieuwe Cosponsor VSCO’61

zondag 02 februari 2014

Op de dag dat de derde editie van het prachtige VSCO’61 Business Magazine verscheen, ondertekenden Bredewold creatie, web & print uit Wezep en VSCO’61 een vijfjarig Cosponsorovereenkomst. Gerben en Jeika Bredewold waren naar sportpark De Heughte afgereisd om daar samen met bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel hun handtekening te zetten onder deze duurzame verbintenis. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe Cosponsor een fraai bloemstuk door VSCO’61 aangeboden.

Geert Bredewold startte in 1978 aan de Stationsweg te Wezep met een drukkerij. Dit werd in 1985 uitgebreid met een uitgeverij voor boekwerken. Zo werd in 1986 het VSCO’61 jubileumboek “25 jaar VSCO, van aardappelveld tot sportpark De Heughte” uitgegeven. Na toenemende groei werd in 2002 het huidige pand aan de Rondweg te Wezep betrokken.

Inmiddels is Bredewold in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende en solide grafische bedrijf in de regio met een landelijke bekendheid. Waar het accent in de beginjaren vooral lag op het drukwerk, houdt het bedrijf zich nu ook bezig met adviseren, ontwerpen en vormgeven van zowel online als offline media. Dat wordt gedaan met een team van 20 enthousiaste medewerkers, die allen met hun eigen specialisme zorgen dat Bredewold is wat het nu is: een goedlopend, creatief en productief bedrijf in de grafische sector.

Vanaf de start maakt VSCO’61 al gebruik van de diensten van Bredewold. Naast het verenigingsdrukwerk wordt ook nauw samengewerkt tussen de partners om periodiek het clubmagazine VSCO’61 Nieuws uit te geven en jaarlijks de presentatiegids en het business magazine. Bredewold creatie, web & print is tevens al vele jaren betrokken als sponsor bij VSCO’61.

Het aflopende stersponsorcontract is onlangs geëvalueerd. Hieruit volgde dat de partners een langere verbintenis met elkaar hebben afgesproken. Het resultaat is een geupdate en opgewaardeerde overeenkomst in de vorm van een vijfjarig Cosponsorcontract. Op de dag dat de prachtige derde editie van het VSCO’61 Business Magazine verscheen ondertekenden op sportpark De Heughte Gerben en Jeika Bredewold en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst.

Als blijk van dank en waardering voor de duurzame samenwerking en sponsoring bood VSCO’61 de nieuwe Cosponsor een fraai bloemstuk aan.

Het grafische bedrijf is te vinden via:

Bredewold creatie, web & print

Rondweg 76, 8091 XK  Wezep
Postbus 86, 8090 AB  Wezep
T: 038 - 376 33 90
F: 038 - 376 53 03
E:
info@bredewold.nl
 

 bredewold.nl  - albumcollectie.nl - kaartencollectie.nl - geboortecollectie.nl

Volg Bredewold op:
Facebook - Twitter - LinkedIn

De foto's zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.