Nieuws

Loonbedrijf H. Korenberg verlengt sponsorcontract VSCO’61

zaterdag 08 februari 2014

Op sportpark De Heughte heeft Henk Korenberg van het gelijknamige loonbedrijf een driejarige verlenging van de wedstrijdsponsorovereenkomst ondertekend. Henk signeerde samen met Jarno Kwakkel, Bestuurslid Commerciële Zaken van VSCO’61, de overeenkomst. Aansluitend nam Henk een mooi bloemstuk in ontvangst als dank voor de steun aan de vereniging.

Loonbedrijf H. Korenberg is gevestigd in Oosterwolde en bestaat al 22 jaar. Het is dan ook niet vreemd dat Loonbedrijf H. Korenberg een grote en trouwe groep klanten heeft in de regio. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden verricht Loonbedrijf H. Korenberg binnen de agrarische sector. Op dit moment heeft Henk 5 medewerkers in dienst en beschikt hij over een breed scala aan materiaal. Loonbedrijf H. Korenberg is naast het agrarische werk ook goed in grondwerk. Dit heeft VSCO’61 zelf mogen ervaren bij de aanleg van de nieuwe parkeerplaats. Hier heeft Loonbedrijf H. Korenberg naar volle tevredenheid het grondwerk verzorgd.

Henk is al vele jaren een bekend gezicht bij VSCO’61. Zo is hij vanaf zijn zesde jaar lid van de voetbalvereniging en heeft hij tot drie jaar geleden altijd zelf gevoetbald. Ook nu is Henk nog een zeer betrokken lid, die vaak op het sportpark te vinden is bij thuiswedstrijden van de hoofdmacht. VSCO’61 is dan ook blij om Loonbedrijf H. Korenberg tot haar trouwe sponsoren te mogen rekenen. Henk ontving als dank een fraai bloemstuk uit de handen van Jarno Kwakkel.

Loonbedrijf H. Korenberg vindt u op:

Zwarteweg 68
8097 PX Oosterwolde
T:0525-621330
M: 06-53432071

De foto’s zijn gemaakt door Dik Leusink