Nieuws

Vrouwen en meiden bezoeken interlandwedstrijd van Oranjevrouwen

maandag 10 februari 2014


Woensdag 12 februari 2014 staat er in het IJsseldeltastadion in Zwolle een cruciale WK-kwalificatiewedstrijd op het programma van de Oranjevrouwen tegen onze zuiderburen België. Het meisjes- en vrouwenvoetbal is de snelst groeiende sport in ons land onder deze doelgroep en de KNVB brengt dit graag onder de aandacht mede door de promotie van de Oranjewedstrijden.


De Oranjevrouwen zijn het boegbeeld voor onze meisjes- en vrouwenleden en laten naar buiten toe zien hoe gaaf het is om als meisje te voetballen. Vandaar dat de speelsters bijvoorbeeld na afloop van de wedstrijd benaderbaar zijn voor het publiek. Zo kunnen bezoekers handtekeningen verzamelen, met de speelsters op de foto en worden er ballen met handtekeningen van de speelsters het publiek in geschoten na afloop van de wedstrijd.

Ook VSCO’61 ondersteunt en promoot het vrouwen- en meisjesvoetbal. Woensdagavond zullen nagenoeg de voltallige Vrouwen- Meisjes C1-elftallen deze interland bezoeken. Wij wensen de dames en meiden veel plezier en uiteraard het Oranje-elftal veel succes.