Nieuws

VSCO’61 op bezoek bij EFC’58

donderdag 13 februari 2014


Zaterdag wacht VSCO’61 de uitwedstrijd tegen EFC’58 in Ermelo. De wedstrijd op sportpark De Zanderij begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.A.M. Everlo.

 

EFC’58 staat met 18 punten op de negende positie op de ranglijst, maar heeft nog een wedstrijd in te halen. De ploeg zal zeker veel vertrouwen hebben geput uit de thuisoverwinningen tegen DSV’61 in haar laatste competitiewedstrijd. De Doornspijkers kregen met 4-0 op hun broek.

 

VSCO’61 staat met 26 punten op de zesde plek. Als VSCO’61 het seizoen nog kleur wil geven, zal het een goede reeks neer moeten zetten. Niets lijkt onmogelijk, omdat in de top van de competitie de afgelopen weken ook de nodige punten werden gemorst.

 

Een overwinning op EFC’58 zal in ieder geval een stap zijn in de goede richting. Thuis wist VSCO’61 de Ermeloërs met 3-0 te verslaan. Zeker geen garantie voor opnieuw een overwinning, omdat EFC’58 thuis een moeilijk te kloppen ploeg is wat veel strijd en wilskracht aan de dag legt. VSCO’61 is dus gewaarschuwd.