Nieuws

Vandaag grote jaarlijkse bazaar bij VSCO’61

zaterdag 08 november 2014Vandaag wordt na afloop van de wedstrijd VSCO’61 - Stroe weer de grote jaarlijkse bazaar van VSCO’61 gehouden in het clubgebouw op sportpark De Heughte. Het altijd gezellige evenement, waarbij via het Rad van Fortuin weer veel mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast is ook de hele dag een ‘Voetbalkicker’ aanwezig en kan er gedart en gesjoeld worden. Voor de jeugd wordt er op de bovenverdieping een eigen bazaar gehouden.

Zodra zaterdag het laatste fluitsignaal op sportpark De Heughte van de wedstrijd VSCO’61 tegen Stroe geklonken heeft begint in de kantine van het clubgebouw het Rad van Fortuin te draaien. Zoals elk jaar zijn hier weer fraaie prijzen mee te winnen. Het Rad draait met een kleine pauze ook in de avonduren door. Ook worden er diverse spelen georganiseerd, zoals darten en sjoelen. Daarnaast kan er tegen een kleine inleg worden deelgenomen aan een wedstrijd waarmee bepaald wordt wie het hardste kan schieten. Dat wordt gemeten met een zogenaamde Voetbalkicker’. Ook met de diverse spelen zijn prijzen te winnen.

Op de bovenverdieping van het clubgebouw wordt een oude traditie in ere hersteld, namelijk een aparte bazaar voor de jeugd (D-, E-, en F-pupillen) met diverse leuke spelletjes en ook een Rad van Avontuur.

Er is dus voor iedereen wel wat te beleven tijdens de bazaar van VSCO’61. De thuiswedstrijd tegen Stroe begint om 14.30 uur. Kom dus op tijd om eerst de mannen van hoofdtrainer Wilfred Westerhuis aan te moedigen en daarna gezellig deel te nemen aan de bazaar. Maak goede kans om met een mooie prijs naar huis te gaan en steun VSCO’61

Activiteitencommissie VSCO’61

Op de openingsfoto een beeld van het Rad van Fortuin tijdens een voorgaande bazaar.