Nieuws

ALPHA Natuursteen verlengd wedstrijdsponsorschap VSCO’61

woensdag 05 november 2014

ALPHA Natuursteen uit Nijkerk en ’t Harde heeft deze week haar wedstrijd-sponsorovereenkomst met VSCO’61 voor de komende 3 jaren verlengd.
Op sportpark De Heughte ondertekenden eigenaar Jan van der Weerd namens ALPHA Natuursteen en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst. Een mooi bloemstuk werd de wedstrijdsponsor aangeboden door VSCO’61 als blijk van dank en waardering.

Al vele jaren was het een droom voor Jan en Jacqueline van der Weerd om een eigen bedrijf te beginnen. Jan had al ruim 35 jaar werkervaring in de natuursteen en een schat aan technische ervaring. Jacqueline werkte ook al zo’n 15 jaar in de branche en dan op commercieel en administratief terrein. Samen begonnen ze negen jaar geleden met een eigen bedrijf in Nijkerk genaamd ALPHA Natuursteen. De naam ‘Alpha’ is gekozen vanuit de Griekse oudheid en staat voor ‘het begin’. Het begin vanuit de eeuwenoude materiaalsoort natuursteen en het begin van de herinnering vervaardigd in steen.

De onderneming bleek een schot in de roos. In 2010 werd zelfs een bedrijfspand in ’t Harde betrokken om zo het werkgebied te verruimen naar de Noord-Veluwe. Aan de Eperweg 78A liggen er dan ook volop mogelijkheden om een grafmonument naar ieders wens te realiseren.

Een ander onderdeel van het bedrijf is de levering van natuurstenen vloeren en onderdelen voor de bouw. De toepassingen vereisen veel kennis van de materialen. Ook hierin kan ALPHA Natuursteen behulpzaam zijn.

Voor meer regionale bekendheid hebben ALPHA Natuursteen en VSCO’61 elkaar drie jaar geleden gevonden om dit doel te bereiken. De opgedane ervaringen zijn positief te noemen, hetgeen heeft geleid tot een verlenging van het wedstrijdsponsorschap voor opnieuw drie jaar. Deze week werd de nieuwe sponsorovereenkomst officieel bekrachtigd op sportpark De Heughte. Daartoe ondertekenden Jan van der Weerd namens ALPHA Natuursteen en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel het nieuwe wedstrijdsponsorcontract. Als blijk van dank en waardering voor de sponsoring ontving Jan van der Weerd van VSCO’61 een fraai bloemstuk.

ALPHA Natuursteen vindt u op de:
Eperweg 78A
8084 HJ ‘t Harde
T: 0525 – 655 704
E: tharde@alphanatuursteen.nl
www.alphanatuursteen.nl