Nieuws

Van Zon Arbeidsbemiddeling nieuwe Cosponsor VSCO’61

vrijdag 07 november 2014


VSCO’61 heeft haar Cosponsorgilde afgelopen week uitgebreid met Van Zon Arbeidsbemiddeling uit Oostendorp/Elburg. Op sportpark De Heughte werden daartoe de handtekeningen gezet onder een nieuwe driejarige sponsorovereenkomst door Van Zon-directeur Henk van Os en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe Cosponsor Van Zon een mooi bloemstuk aangeboden.


Het nog jonge bedrijf Van Zon Arbeidsbemiddeling te Elburg heeft zich de afgelopen jaren als regionaal arbeidsbemiddelingsbureau goed in de markt weten te positioneren. Naast de professionaliteit van het bedrijf is ook het maatwerk in personele oplossingen goed aangeslagen.

De naamsbekendheid is ook mede te danken aan de sponsoring van enige regionale voetbalclubs met als thuisbasis VSCO’61. Naast het sponsoren van een totaalpakket aan VSCO’61 B1 is Van Zon Arbeidsbemiddeling de laatste jaren ook als Stersponsor verbonden aan De Kanaries.

Het aflopende sponsorcontract is mede door de impulsen van nieuwe sponsorvormen en de sponsoring van VSCO’61 B1opgewaardeerd en omgezet in een driejarige Cosponsorovereenkomst. Afgelopen week werd het nieuwe sponsorcontract officieel bekrachtigd met de ondertekening door Van Zon-directeur Henk van Os en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel. Als dank en waardering voor deze support werd Henk van Os een fraai bloemstuk aangeboden.

De nieuwe VSCO’61-Cosponsor vindt u op:

Van Zon Arbeidsbemiddeling BV.
Uw partner in werk.
Robbertsmatenstraat 17
8081 HL Elburg
T: 0525 - 62 14 14 of 06 - 225 08 593
E:
info@vanzon-arbeidsbemiddeling.nl
 
www.vanzon-arbeidsbemiddeling.nl