Nieuws

VSCO'61 thuis tegen Stroe

donderdag 06 november 2014


Zaterdag speelt VSCO’61 opnieuw een thuiswedstrijd. Ditmaal is Stroe de tegenstander van de Kanaries. De wedstrijd op sportpark de Heughte begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter D.J. Funcke uit Arnhem.

Stroe wist afgelopen zaterdag thuis tegen ZwartWit’63 haar eerste driepunter bij te schrijven. Met 2-1 werd de eerste overwinning binnengehaald. Tot op dat moment was het enige punt behaald in de uitwedstrijd tegen Oene (0-0). Een mooie opsteker en daarmee werd tevens de rode lantaarn op doelsaldo overgedragen aan EZC’84.

VSCO’61 is aan een goede reeks begonnen. In de laatste vijf wedstrijden werd niet verloren, tweemaal gelijkgespeeld en driemaal gewonnen. Afgelopen zaterdag werd weliswaar een moeizame, maar wel verdiende 1-0 overwinning geboekt op Hulshorst. Hierdoor heeft VSCO’61 aansluiting gekregen bij de top van de ranglijst die aangevoerd wordt door DSV’61 die afgelopen week de eerste periodetitel binnenhaalde. VSCO’61 staat met 14 punten op de vierde positie.

Een goed resultaat zaterdag tegen Stroe zou zeer welkom zijn om deze positie minimaal vast te houden en een goed vervolg te geven aan de ongeslagen reeks. Stroe heeft uiteraard moraal geput uit de overwinning op ZwartWit’63 en zal strijdlustig aan de start verschijnen. Hopelijk dat VSCO’61 deze horde kan nemen en de drie punten thuis blijven in Oosterwolde.

Aansluitend wordt de jaarlijkse grote en jeugdbazaar gehouden in het gezellige clubgebouw op sportpark de Heughte.

De wedstrijdbal wordt VSCO’61 aangeboden door Van Norel Vlees, Oldebroek.

De Rabobank Pupillen van de Wedstrijd zijn Almar van 't Oever en Pieter van Winkelen.