Nieuws

AMEVO Dronten sponsort wedstrijdoutfit VSCO’61 MD1

dinsdag 11 november 2014Afgelopen zaterdag werd het succesvolle meisjesteam MD1 van VSCO’61 in een gloednieuwe wedstrijdoutfit gestoken door AMEVO Dronten. Directeur Bertil van Dorp van AMEVO was naar sportpark De Heughte gekomen om de tenues officieel aan de meisjes te overhandigen. Als blijk van dank en waardering werd sponsor AMEVO door MD1-aanvoerder Zoe Blaauw een fraai bloemstuk aangeboden.

Het meisjes- en vrouwenvoetbal in Nederland is sterk groeiende. Zo ook bij VSCO’61, waar dit seizoen voor het eerst in haar bestaan een meisjes MD1-team is samengesteld, dat meedoet in de competitie. Tot ieders verrassing presteert MD1 boven verwachting. In een zware tweede klasse met tegenstanders als Berkum, Lelystad’67. IJVV, Hoonhorst en WHC voeren de meisjes momenteel de koppositie aan en ligt een kampioenschap in het vooruitzicht. Ook in materiële zin gaat het het MD1-team voor de wind. Afgelopen zaterdag werden zij in een prachtig nieuwe wedstrijdoutfit gestoken door AMEVO uit Dronten.

AMEVO is sinds 2000 actief en is een grote totaalleverancier van tuinaanlegmaterialen en biedt een breed programma dat vooral gericht is op producten die gebruikt worden in kwekerijen, tuincentra, op begraafplaatsen, door hoveniers, installateurs, tuinarchitecten en grootgroenvoorzieners. Het gaat hier om biovision, foliën, potten, etiketten, plantstokken, randbegrenzing, tuinmaterialen en gereedschappen. Ook diverse VSCO’61-sponsors met een hoveniersbedrijf maken graag gebruik van de diensten van AMEVO.

AMEVO heeft VSCO’61 aangegeven dat zij bij voorkeur de jeugdafdeling willen ondersteunen. Hieruit is de wedstrijdoutfit voor het nieuw opgestarte meisjes MD1-team voortgevloeid. Afgelopen zaterdag was het dan zover dat AMEVO-directeur Bertil van Dorp naar sportpark De Heughte kwam om daar officieel de wedstrijdtenues aan de meisjes te overhandigen. Ook een mooie teamtas met reclame van de sponsor werd toegevoegd. Met veel enthousiasme werd vervolgens de fotoshoot genomen en bracht MD1-aanvoerd(st)er Zoe Blaauw namens de meisjes en begeleiding hun dank over aan AMEVO voor het sportieve gebaar. Zij bood vervolgens de sponsor als blijk van waardering een fraai bloemstuk aan. VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger bedankte namens de vereniging de tenuesponsor.

De namen van de spelers en begeleiders op de teamfoto zijn als volgt:
Achterste rij staand v.l.n.r.: Gery de Groot-Visscher (elftalleider), Gert- Jan de Groot (trainer/elftalleider), Esther de Groot, Mandy Pleiter, Anna Wastenecker, Lotte Post, Hanna van Boven, Zoe Blaauw en Gerrit Pleiter (trainer-elftalleider).
Voorste rij zittend v.l.n.r.: Anouk van der Linde, Marielle Pleiter, Lois van de Streek, Noa Boeve, Julia van der Velde, Lisanne Koers en Jaqueline Schoonhoven.

Ongetwijfeld geïnspireerd door dit prachtige nieuwe tenue speelde MD1 in Wezep tegen WHC MD1 een dijk van een wedstrijd. Een klinkende 7-0 overwinning was het resultaat, waarmee de VSCO’61 MD1 zich stevig op de koppositie plaatsten.

Met dank aan de wedstrijdoutfitsponsor AMEVO die te vinden is op:

AMEVO Dronten
De Amer 22
8253 RC Dronten
Tel.nr.:0321-387788
E:
info@amevo.nl
 www.amevo.nl

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.