Nieuws

Algemene Ledenvergadering VSCO'61

woensdag 12 november 2014


Op maandag 10 november heeft VSCO’61 haar najaarsledenvergadering gehouden.

Voorzitter Ben Schreurs stond in zijn mededelingen stil bij de vele activiteiten die afgelopen periode georganiseerd en gerealiseerd zijn, zoals de aanleg van het parkeerterrein, de beregeningsinstallatie op het trainingsveld en de promotie van het dames- en meisjesvoetbal.

Hierna werd Ben Leusink benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging. Vervolgens leidde penningmeester Ben van Pijkeren op deskundige wijze de aanwezige leden door het jaarverslag 2013-2014 en de begroting voor het seizoen 2014-2015. Opnieuw kon de penningmeester een positief financieel resultaat laten zien.

Penningmeester Ben van Pijkeren werd vervolgens herbenoemd voor een periode van drie jaar. Helaas moest ter elfder ure bestuurslid jeugdzaken Erik van der Veen kenbaar maken dat hij zich niet herkiesbaar kon stellen vanwege drukke werkzaamheden. Het bestuur zal op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat voor deze functie.

Het bestuur werd vervolgens door de aanwezige leden getrakteerd op een applaus waarmee de leden hun waardering richting het bestuur uitspraken.