Nieuws

Fruit-o-loog Jacob sponsort opnieuw VSCO’61 MC1

vrijdag 14 november 2014


Groente- & fruithandelaar Fruit-o-loog Jacob uit Kamperveen heeft de Meisjes C1 van VSCO’61 opnieuw gesponsord. Afgelopen zaterdag overhandigde eigenaar Jacques van Marle de speciaal ontworpen sporttassen aan de Kanaries van het MC1-elftal. Zowel de trainer en elftalbegeleiding als ook aanvoerder Anna Tromp en de overige speelsters waren bijzonder in hun nopjes met dit uitermate sportieve gebaar en overhandigden als blijk van dank en waardering Fruit-o-loog Jacob een mooi bloemstuk.

Ruim 65 jaar geleden startten de schoonouders van de huidige eigenaar Jacques van Marle een groente- en fruitzaak, middels verkoop op de regionale markten. Het handelshuis kreeg de naam mee van Fruit-o-loog Jacob. Toen schoonvader Jacob stopte met het bedrijf, namen schoonzoon Jacques van Marle en zijn vrouw het bedrijf over, maar bleven uit respect en waardering de naam van Fruit-o-loog Jacob dragen. Inmiddels is Fruit-o-loog Jacob een graag geziene standhouder op de regionale markten in Kampen, Lelystad, Emmeloord en Lemmer. Daarnaast is het bedrijf steevast aanwezig op diverse jaar- en zomermarkten en is Fruit-o-loog Jacob veelvuldig deelnemer aan standwerkersconcoursen.

Ruim drie jaar geleden kwam VSCO’61 in contact met de Fruit-o-loog Jacob. Uit de prettige gesprekken die volgden is uiteindelijk de sponsoring van trainingspakken aan VSCO’61 MC1 voortgekomen. Afgelopen zaterdag was het moment daar, dat de speciaal ontworpen sporttassen officieel door de sponsor werden overhandigd. Ook een aanvulling op de trainingspakken werd gerealiseerd. Voor de fotopresentatie was Fruit-o-loog Jacob met zijn opvallende vrachtwagen naar sportpark De Heughte gekomen om zo als decor voor het team te dienen.

Zowel trainer/coach Edward Hulleman, de elftalleider Francis Stoffer, aanvoerder Anna Tromp alsook de overige spelers voelden zich de ‘koning te rijk’ en overhandigden Fruit-o-loog Jacob als blijk van dank en waardering een mooi bloemstuk.VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger bedankte Fruit-o-loog Jacob heel hartelijk voor dit uitermate sportieve gebaar en wenste de sponsor veel zakelijk succes toe.

VSCO’61 MC1 sprak uit om zich maximaal in te zetten voor een nog grotere naamsbekendheid van Fruit-o-loog Jacob. De nieuwe sporttassen hadden op VSCO’61 MC1 een ongekend positief effect. De competitiewedstrijd bij het bezoekende Lelystad’67 MC1 wisten de ‘Kanariemeisjes’ met veel passie en strijd met maar liefst 6-0 te winnen.

Op de teamfoto van VSCO’61 MC1 staan:
Staand achterste rij v.l.n.r.: Jacques van Marle (sponsor), Francis Stoffer (elftalleider), Esra Visch, Mirjam Klompmaker, Brecht van t Hof, Anouk Korenberg, Thamar van Loo, Nicole Kolkman, Benita van de Weg en Edward Hulleman (trainer).
Zittend voorste rij v.n.l.r.: Inola Stoffer, Serena Oostendorp, Chelsea Ooostendorp, Jacqueline van Dijk, Meike Dekker, Femke van der Scheer en Anna Tromp (aanvoerder).

Fruit-o-loog Jacob
vindt u naast de regionale markten op:

Hogeweg 1
8278 BA Kamperveen
T: 0525 – 622 002

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.