Nieuws

Bazaar VSCO’61 weer een groot succes

zaterdag 15 november 2014


Zaterdag 8 november is weer de jaarlijkse bazaar van VSCO’61 gehouden in het clubgebouw. De bazaar begon direct na afloop van de wedstrijd VSCO’61 - Stroe die met maar liefst 6-1 door VSCO’61 werd gewonnen. Net als de winst in de wedstrijd was ook de jaarlijkse bazaar weer een groot succes. De opkomst was hoog en gezelligheid troef met als resultaat dat er naast de geplande rondes op het Rad van Fortuin nog één extra Superronde gedraaid kon worden en alle prijzen eruit gegaan zijn.


Naast de grote bazaar in de kantine was ook de jeugdbazaar (op de bovenverdieping van het clubgebouw) na een aantal jaren weer in ere hersteld. Gezien de grote opkomst en het enthousiasme van de jeugd was ook dit een schot in de roos.

Op de bazaar stond ook een heuse dartbaan, waarvan volop gebruik werd gemaakt en waarbij drie bankbiljetten te winnen waren. De eerste prijs bij het darten werd door Han Vlieger gewonnen. Met de ‘Voetbalkicker’ viel af te lezen hoe hard iemand tegen een voetbal kan trappen. Hiervoor bestond een enorme belangstelling en de onderlinge concurrentie was groot. In de categorie t/m 15 jaar werd de prijs voor beste schutter gewonnen door Freddy Smit en in de categorie vanaf 16 jaar door Dominique van de Grift.

Een bijzonder woord van dank voor de sponsors van de prijzen, de in groten getale aanwezig VSCO’61 leden en supporters, de bediening van het Rad van Fortuin, het Darten, de Voetbalkicker, de dames van het Vrouwen 1 elftal die de loten hebben verkocht, de helpers bij de jeugdbazaar en niet te vergeten de kantinemedewerkers is dan ook volkomen op z’n plaats. Zonder de medewerking van allen zou de bazaar niet zo’n succes geworden zijn. En niet te vergeten, ook niet zo gezellig, want dat is minstens even belangrijk.

Activiteitencommissie VSCO’61