Nieuws

D van Oene Bestratingen nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

maandag 17 november 2014


VSCO’61 heeft haar reclamebordsponsors afgelopen week verder versterkt met D van Oene Bestratingen uit Oosterwolde. Eigenaar Dries van Oene was naar sportpark De Heughte gekomen om het reclamebord officieel te overhandigen aan de club. VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger nam dit met veel plezier in ontvangst en bood de nieuwe sponsor D van Oene Bestratingen als blijk van dank en waardering een mooi boeket bloemen aan.

Al op jonge leeftijd ging Dries van Oene met zijn vader mee om diverse bouwwerkzaamheden uit te voeren. Het goede voorbeeld kreeg navolging doordat Dries zich met volle overgave stortte op de bestratingen. Sinds 1995 wordt zelfstandig geopereerd. Het bedrijf biedt allerlei bestratingswerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Veel opdrachten worden gerealiseerd in nauwe samenwerking met het bekende Genemuidense bedrijf Beens & Kolk.

Hoewel Dries niet een actieve voetballer is geweest, volgde hij de club VSCO’61 op de voet. Ook was hij betrokken bij diverse bestratingswerkzaamheden die bij de club zijn uitgevoerd. Nu dochter Marissa (keepster F4) en zoon Andries (verdediger E6) wekelijks hun partijtje voetbal spelen bij VSCO’61, wil het bedrijf toch ook graag De Kanaries supporten. Dientengevolge heeft D van Oene Bestratingen zich als reclamebordsponsor aan VSCO’61 verbonden.

Afgelopen zaterdag werd op sportpark De Heughte het reclamebord officieel door Dries overhandigd aan VSCO’61. Sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger nam dit met veel plezier in ontvangst en bedankte de nieuwe VSCO’61-sponsor hartelijk en bood als blijk van waardering een mooi boeket bloemen aan.

D van Oene Bestratingen vindt u op:
De Heerdtweg 4
8097 SH Oosterwolde
T: 0525 - 842 244 en/of 06 - 832 25 120
E:
driesvanoene1@hotmail.com

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.