Nieuws

VSCO'61 hoopt op eerste uitoverwinning

vrijdag 21 november 2014


Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij EZC’84 in Epe. De wedstrijd op het J.B. sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S. Oosterkamp.

De grote vraag voor VSCO’61 is of zaterdag de eerste uitoverwinning van dit seizoen wordt gepakt. Tot op heden hebben de uitwedstrijden eerst twee nederlagen en daarna twee gelijke spelen opgeleverd. Thuis doen de Kanaries het aanmerkelijk beter door alle vijf thuisduels in winst om te zetten. Een uitoverwinning is heel welkom en ook noodzakelijk om mee te blijven doen in de top van de ranglijst. VSCO’61 staat momenteel met 17 punten vierde, drie punten achter koploper VVOP.

Nieuwkomer EZC’84 staat voorlaatste met vijf punten. De eerste vijf wedstrijden gingen verloren, maar uit de laatste vier wedstrijden werden door een overwinning en twee gelijke spelen de vijf punten bijeen gespeeld. Het lijkt erop dat EZC’84 zich langzaam maar zeker het niveau in de derde klasse eigen maakt. Na een overwinning op SP Teuge werden de laatste twee wedstrijden gelijk gespeeld tegen Oene en ZwartWit’63.

VSCO’61 is dus gewaarschuwd en mag een tegenstander verwachten die haar huid duur verkoopt.