Nieuws

VSCO’61-sponsors opnieuw naar Duitse topclub Schalke 04

maandag 02 maart 2015

Na het grote succes van vorig jaar is opnieuw een  wens van VSCO’61 en haar sponsors in vervulling gegaan. Het is de club wederom gelukt om met een bus vol sponsors op zaterdag 7 maart as. een dagje uit te gaan naar de bekende Bundesliga topclub FC Schalke 04. Naast een nog ruimer opgezet omlijstend programma zal tevens de zware competitiewedstrijd tegen 1899 Hoffenheim worden bijgewoond. In totaal zullen  50 personen afreizen naar het Duitse Gelsenkirchen. Een unieke sport- en sponsormeeting waarmee VSCO’61 nog eens de uitstekende binding met haar sponsors wil onderstrepen.

FC Schalke 04
bestaat al sinds 1904 en bezet momenteel, na 23 wedstrijden in de Bundesliga, de vijfde plaats met 35 punten. 1899 Hoffenheim staat op de zevende plaats met 33 punten. Beide ploegen strijden om de plaatsen die recht geven op Europees voetbal. Bekende Schalke spelers zijn o.a. spits Klaas-Jan Huntelaar  (The Hunter) en Kevin-Prince Boateng, Max Meyer, Julian Draxler, Jefferson Farfan (ex-PSV), Benedict Höwedes en Eric Maxim Choupo Moting. Schalke 04 heeft de beschikking over het modernste voetbalstadion van Europa, de VELTINS-Arena, met een capaciteit van ruim 60.000 plaatsen. Daarnaast beschikken de blauwen over een top-trainingscomplex inclusief revalidatiecentrum. FC Schalke 04 heeft ruim 300 vaste medewerkers in dienst. Bekende sponsors van FC Schalke 04 zijn Gazprom, Veltins, Adidas, Coca Cola, Huawei en Volkswagen.

Het programma op 7 maart ziet er als volgt uit

07.00 uur
Vertrek vanaf het VSCO’61-sportpark De Heughte.

09.30 uur Rondleiding door het imposante stadion van Schalke 04: De Veltins Arena.

Daarna wordt koers gezet naar het Bergbaumuseum te Bochum, waar cultuur zal worden gesnoven. De delegatie wordt meegenomen naar de historie van de mijnbouw in het Ruhrgebied.

Vervolgens begeeft de touringcar zich naar het legendarische fanclubhuis van FC Schalke 04, de ‘Fankneipe Auf Schalke’ in het traditionele centrum van Gelsenkirchen, voor een hapje en een drankje voorafgaande aan de wedstrijd.

14.30 uur Met de tram koers gezet richting de Veltins-Arena.

15.30 uur
De wedstrijd  FC Schalke 04 - 1899 Hoffenheim.

De sponsortrip krijgt een mooi vervolg in het prachtig gelegen kasteel ‘Wasserschloss Wittingen’ in Gladbeck. Hier zal deze ongetwijfeld onvergetelijke dag in een buitengewone sfeer- en stijlvolle ambiance met een heerlijk driegangendiner worden afgesloten.

De sponsorcommissie van VSCO’61 wil met deze exclusieve dag de uitstekende binding met haar sponsors nog eens onderstrepen.