Nieuws

Autobedrijf Van Bennekom nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

donderdag 05 februari 2015

Autobedrijf Van Bennekom nieuwe wedstrijdsponsor VSCO’61

Afgelopen week heeft Autobedrijf Van Bennekom uit Heerde zich als wedstrijdsponsor verbonden aan VSCO’61. Op sportpark De Heughte in Oosterwolde ondertekenden Directeur Peter Kiers en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd Van Bennekom door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

In 1960 begon de heer Bagerman in Heerde met het VW / Audi (NSU) dealerschap. Er werd een werkplaats en een showroom gebouwd. Zeven jaar later werden de VW / Audi-dealers in Heerde en Epe samengevoegd. Eind 1976 werd het geheel omgedoopt tot van Bennekom B.V. Hierna werd het bedrijf gestaag uitgebreid tot de huidige officiële service partner van Audi, Volkswagen en VW Bedrijfswagens voor de Noord Oost Veluwe.

Naast een ruime showroom en een goed uitgerust magazijn heeft Van Bennekom een uiterst moderne werkplaats met topmonteurs. U kunt er terecht voor onderhoud, reparatie, verkoop, leasing, verhuur, autoschade, ruitreparatie en verkoop van onderdelen en accessoires. Maar ook voor VW Camperonderhoud.

Van oudsher liggen er banden tussen Van Bennekom en VSCO’61. Deze stammen nog uit de tijd van Autobedrijf van Olst in Oldebroek. Naast sponsor is het autobedrijf ook ieder jaar aanwezig op het favoriete Sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61. Afgelopen week zijn Van Bennekom en VSCO’61 een nieuw wedstrijd-sponsorcontract overeengekomen. Op sportpark De Heughte ondertekenden hiertoe Directeur Peter Kiers en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel de nieuwe sponsorovereenkomst. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe wedstrijdsponsor door VSCO’61 een fraai bloemstuk aangeboden.

De VSCO’61-wedstrijdsponsor vindt u op:

Van Bennekom Heerde B.V.
Zwolseweg 80a
8181 AJ Heerde                      
T: 0578 - 691 636
E: heerde@van-bennekom.nl
www.van-bennekom.nl

De foto's zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.