Nieuws

IJSLANDER BV Oldebroek opnieuw Wedstrijdsponsor VSCO’61

donderdag 12 februari 2015

Speeltoestellenproducent IJslander BV uit Oldebroek heeft afgelopen week het wedstrijdsponsorcontract met VSCO’61 voor drie jaren verlengd. Op sportpark De Heughte ondertekenden IJslander-directeur John Franken en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger de nieuwe sponsorovereenkomst. Namens de club werd wedstrijdsponsor IJslander,als blijk van dank en waardering, een fraai bloemstuk aangeboden.

Het begon voor IJslander allemaal in 1996 toen Dirk IJskes en zijn vrouw Marjan besloten om duurzame speeltoestellen voor publieke ruimtes te ontwikkelen en te produceren. Met een beetje kennis, het nodige gereedschap en roestvast staal ontstonden de Build Your Own toestellen (BYO). Modulaire onderdelen die je zelf kunt samenvoegen tot een toestel. Met zelfvertrouwen en een flinke dosis doorzettingsvermogen groeide IJslander uit tot de solide onderneming die het vandaag is. Het roestvaste staal waar Dirk en Marjan vanaf het prille begin al heilig in geloofden, blijkt nog steeds een schot in de roos te zijn. Klanten beseffen dat de toestellen niet alleen een lange levensduur, maar veel méér voordelen hebben; hufterproof, onderhoudsvriendelijk en vooral duurzaam. Vandaag de dag werkt IJslander - met enkele tientallen mensen - in een prachtig bedrijfspand aan de Oude Dijk. Niet meer dan 200 meter van de plek waar het ooit begon. 

Op het VSCO’61-sportpark De Heughte heeft IJslander haar hoogwaardige RVS-producten mogen inzetten bij de realisatie van het JAP (Jeugd Activiteiten Plek). Dit is een doorslaand succes geworden voor de sportende jeugd uit Oosterwolde, die veel gebruik maakt van het JAP. IJslander heeft VSCO’61 al vele jaren als sponsor ondersteund. En bij de evaluatie onlangs hebben sponsor en club besloten om ook de komende drie jaar elkaar te steunen. Afgelopen week werden de handtekeningen gezet onder de nieuwe wedstrijdsponsorovereenkomst door IJslander-directeur John Franken en VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd IJslander een fraai bloemstuk aangeboden door VSCO’61.

De VSCO’61-wedstrijdsponsor heeft de volgende adresinformatie:

IJslander BV
Oude Dijk 10
8096 RK Oldebroek
E:
info@ijslander.com
T: +31 (0)525 633420
www.ijslander.com

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.