Nieuws

BB-bestratingen Elburg nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

maandag 16 februari 2015

VSCO’61 heeft afgelopen week een nieuwe reclamebordsponsor mogen begroeten. Het Elburgse bedrijf BB-bestratingen wil de club met deze sponsorvorm graag ondersteunen. Eigenaar Bennie Brokkelkamp was naar Sportpark De Heughte gekomen om de opvallende reclameborden te overhandigen aan VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor door VSCO’61 een mooi boeket bloemen overhandigd.

Na vele jaren voor een regionaal bestratingsbedrijf te hebben gewerkt begonnen Bennie Brokkelkamp, zijn broer Richard en compagnon Herman Bouw in 2000 een eigen bestratingsbedrijf. Ruim zeven jaar verder besloot Bennie voor zichzelf te beginnen en wel onder de bedrijfsnaam: BB-bestratingen. Hoewel de markt ook voor bestratingsbedrijven erg taai is, weet BB-bestratingen zich prima staande te houden en is de orderportefeuille goed gevuld.

Op sportief gebied heeft Bennie jarenlang gespeeld bij VSCO’61, maar een blessure noopte hem om de voetbalschoenen in de wilgen te hangen. Wielrennen is nu zijn passie. Echter de sympathie voor VSCO’61 is immer blijven bestaan, zeker nu ook zijn zoons voetballen bij de ‘Kanaries’. BB-bestratingen heeft het Berend Elzerman Toernooi (BET) al eens gesponsord, maar Bennie koos nu voor een andere sponsorvorm en wel de reclamebordsponsoring. Met het aansprekende logo is er een mooie reclame-uiting op sportpark De Heughte bijgekomen.

Afgelopen week overhandigde Bennie Brokkelkamp de nieuwe reclameborden aan VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een mooi boeket bloemen aangeboden.

De adresinformatie van de nieuwe VSCO’61-reclamebordsponsor luidt:

BB Bestratingen
Ereprijs 21
8081 SP Elburg
T: 06 - 150 22 355

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.