Nieuws

Auto Gerjan presenteert nieuwe huisstijl bij VSCO’61

woensdag 18 februari 2015

Het regionaal bekende bedrijf Auto Gerjan te Elburg heeft deze week haar nieuwe huisstijl gepresenteerd bij VSCO’61. Hiertoe overhandigden de eigenaren Gerrit en Janneke Koops op sportpark De Heughte nieuwe AGJ-reclameborden aan VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger. De club was aangenaam verrast door de primeur en bood de trouwe sponsor, als blijk van dank en waardering, een fraai boeket bloemen aan.

Zo’n dertig jaar geleden begonnen Gerrit en Janneke Koops met het bedrijf Auto Gerjan, dat vooral gericht was op reparatie en onderhoud van auto’s en de verkoop van automaterialen. Door uitbreiding van het auto-servicepakket werd er in 2008 een megastore gebouwd. Reden was de dagelijkse aanlevering van automaterialen aan de regionale garagebedrijven. Ook in de laatste jaren is het assortiment groter en breder geworden, waardoor opnieuw verbouwingen aan het bedrijfspand noodzakelijk waren. In al die jaren bleef echter de Auto Gerjan-huisstijl onveranderd. Maar eigenaren Gerrit en Janneke vonden het nu de tijd voor vernieuwing.

Door de sterke uitbreiding van het assortiment, met o.a. een regiofunctie voor de inbouw van alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en verdere elektronica-inbouw, dekte de huisstijl niet meer de volledige lading. Om een passende naam voor het hele assortiment te vinden hebben de eigenaren besloten om Auto Gerjan te gaan wijzigen in: AGJ, Automotive & Servicepoint, Tools & Equipment en Workwear & PBM. Met deze nieuwe bedrijfsnaam en de bijbehorende afbeeldingen denkt AGJ al haar activiteiten te verwoorden, echter blijft de bedrijfsvoering gewoon zoals u van hen gewent bent. NIEUWE NAAM, NIEUWE LOOK, VERTROUWDE SERVICE.

De jarenlange goede relatie tussen Auto Gerjan en VSCO’61 hebben er mede toe geleid dat de sponsor de club de primeur gaf van hun nieuwe huisstijl. Hiertoe overhandigden Gerrit en Janneke VSCO’61-sponsorcommissievoorzitter Lammert Vlieger nieuwe reclameborden met de moderne huisstijl van AGJ. Dit vond afgelopen week plaats op sportpark De Heughte. Als blijk van dank en waardering werd AGJ een fraai boeket bloemen overhandigd.

AGJ te Elburg is te bereiken via:

AGJ Automotive & Servicepoint, Tools & Equipment en Workwear & PBM
Robbertsmatenstraat 21
8081 HL Elburg
T: 0525 - 685 415
E: info@autogerjan.nl
www.autogerjan.nl
Ook is AGJ te volgen via Facebook en Twitter.

De foto’s zijn gemaakt door clubfotograaf Dik Leusink.