Nieuws

Unifact BV Heerde nieuwe Stersponsor VSCO‘61

zondag 22 februari 2015

Het internettechnologiebedrijf Unifact BV uit Heerde is Stersponsor geworden van VSCO’61. Hiertoe ondertekenden Unifact-directeur Henri van Leeuwen en VSCO’61 bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel afgelopen week op sportpark De Heughte een drie-jarige Stersponsor-overeenkomst. Als blijk van dank en waardering werd Unifact een fraai bloemstuk door VSCO’61 aangeboden.

Unifact te Heerde is een full-service internetburo met vele diensten zoals CMS (Content Management System), Domeinregistratie & hosting, Qnippo’s, Software op maat, Webshops, Websites, Mailings verzending & Zoekmachineoptimalisatie. In de afgelopen jaren heeft Unifact een gezonde groei doorgemaakt en mooie producten voor aansprekende opdrachtgevers mogen realiseren. Zie hiervoor de portfolio-map op de Unifact-website. Sleutel voor dit succes is het kwalitatieve hoogstaand maatwerk dat Unifact levert.

Ook VSCO’61 heeft deze kwaliteit ervaren in het bouwen van de eigen website. Eind 2014 hebben Unifact en VSCO’61 een mooie en verfrissende nieuwe website gerealiseerd, welke beiden vele positieve reacties opleverden.

VSCO’61 is ook erg blij dat Unifact tot de grote groep trouwe sponsoren van de club mag worden gerekend. In een evaluatiegesprek onlangs is de prettige samenwerking tussen club en sponsor nogeens onderstreept. Het gevolg is dat Unifact haar aflopende sponsorcontract heeft opgewaardeerd. Derhalve is Unifact de komende 3 jaren Stersponsor van VSCO’61 geworden. Afgelopen week ondertekenden Unifact-directeur Henri van Leeuwen en VSCO’61-bestuurslid commerciële zaken Jarno Kwakkel op sportpark De Heughte de drie-jarige Stersponsorovereenkomst. Unifact ontving ,als blijk van dank en waardering, van VSCO’61 een fraai bloemstuk.

De nieuwe VSCO’61-Stersponsor is te vinden op:

UNIFACT B.V.
Europaweg 9
8181 BG Heerde
Tel.nr.: 0578-631717
E-mail: info@unifact.eu

Bovendien is Unifact te volgen via Facebook en Twitter.