Nieuws

VSCO'61 zaterdag op bezoek bij VVOP

dinsdag 24 februari 2015

Zaterdag reist VSCO’61 af om te spelen tegen de nummer drie op de ranglijst, VVOP. De wedstrijd op sportpark De Roeleneng begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. Besselsen.

VVOP is moeizaam uit de winterstop gekomen.  Eerst werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Stroe en afgelopen week kwam de formatie van hoofdtrainer Van Zoeren niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Epe bij EZC’84. Teleurstellend omdat de winterstop werd ingegaan op een tweede plaats met slechts twee punten achter koploper DSV’61. Aangezien de koploper ook afgelopen week onderuit ging, blijft de achterstand beperkt op de nu nieuwe koploper EFC’58.

VSCO’61 is daarentegen de tweede competitiehelft goed begonnen met twee overwinningen. Eerst werd uit met 0-4 gewonnen van Oene en zaterdag werd het thuis 1-0 tegen SP Teuge. Hierdoor bezet VSCO’61 de vijfde plaats met 27 punten met slechts twee punten achter VVOP de huidige nummer drie.

De onderlinge confrontatie zaterdag is dan ook een echte zes-punten-wedstrijd. Wint VSCO’61 dan passeert het VVOP met een punt op de ranglijst. Wordt er verloren dan is de kloof direct vijf punten. Om mee te blijven doen in de top van de ranglijst is winst voor VSCO’61 en in feite ook voor VVOP noodzakelijk. Het is zaterdag ook een wedstrijd tussen twee teams die het van het verzorgd voetbal moeten hebben. Thuis wist VSCO’61 het duel met 1-0 in haar voordeel te beslissen.

Om 12:00 uur speelt het tweede team tegen het tweede van VVOP eveneens in Voorthuizen.