Nieuws

VSCO'61 haakt door verlies af

zaterdag 28 februari 2015

In de uitwedstrijd tegen VVOP loopt VSCO’61 tegen een 2-0 nederlaag op. De start is veelbelovend, maar hierna zakt VSCO’61 naar een bedenkelijk speelniveau en is de overwinning voor VVOP verdiend.

Al binnen vijf minuten moet VSCO’61 op voorsprong komen. Na een mooie een-twee tussen Gerwin de Leeuw en Wesley Pater bezorgt De Leeuw de bal bij de vrij inkomende Bart Jan de Zwaan. Zijn inzet met links mist kracht en hierna kan tot tweemaal toe door inkomende spelers van VSCO’61 de bal ingeschoten worden, maar scherpte ontbreekt om de trekker definitief over te halen.

Gedurende de eerste helft komt VVOP wat beter in het spel, hoewel dit van beide kanten geen hoogstaande wedstrijd wordt. Het eerste signaal geeft spits Robert Woudenberg af, maar zijn doelpunt wordt vanwege buitenspel afgekeurd. Nadat Bart Jan de Zwaan uit een voorzet van Martijn Pluim doelman Pieter Verwaal tot een redding dwingt, is het even later aan de andere kant wel raak. Balverlies aan de kant van VSCO’61 bezorgt de bal bij Bas Overeem die de vrijstaande Niek Bos bij de tweede paal vindt en de 1-0 is een feit. Nog voor rust weet VVOP de voorsprong te vergroten. Een diepe bal van Niels Simon bereikt de vrijstaande Robert Woudenberg die de 2-0 binnenschiet.

Met de wissel Nico Nagelhout voor Remco van ’t Hul begint VSCO’61 de tweede helft. Het leidt niet tot beter voetbal of kansen. Het is juist doelman Arjan ten Klooster die zijn ploeg op de been houdt door Robert Woudenberg (tweemaal) en Bas Overeem van scoren af te houden. De kans om de wedstrijd een andere wending te geven komt in de 68e minuut. Gerwin de Leeuw speelt zich op rechts vrij en de inkomende Martijn Pluim schiet van dichtbij op doelman Verwaal. VSCO’61 mist deze middag echte beleving om het tij te keren en lijdt dan ook een terechte nederlaag en de kans om aan te haken bij de top van de ranglijst.

Lees hier het wedstrijdverslag op de website van de Barneveldse Krant: http://www.barneveldsekrant.nl/lokaal/vvop_in_zespuntenwedstrijd_naar_winst_op_vsco61_3504532.html#.VPeRcfyG-So