Nieuws

Rinse van der Velde en Thomas van de Kolk naar VSCO'61

woensdag 04 maart 2015

Voor het nieuwe seizoen kan VSCO’61 zich verheugen op de komst van twee nieuwe spelers. Van WHC komt Rinse van der Velde en van vv Nunspeet komt Thomas van de Kolk naar de Kanaries.

Rinse van der Velde is zeker geen onbekende voor VSCO’61. Afgelopen seizoen maakte hij als spits van de hoofdmacht furore door topscorer te worden in de competitie met 23 treffers. De Wezeper gaf na een seizoen VSCO’61 de voorkeur om het nog een keer bij zijn oude liefde WHC te proberen. Deze terugkeer heeft niet gebracht wat hij ervan verwacht had en daarom keert Rinse het nieuwe seizoen weer terug op sportpark De Heughte. De vereniging is blij met de terugkomst van Rinse van der Velde naar Oosterwolde waar hij hartelijk welkom is.

Thomas van de Kolk is voor VSCO’61 een onbekende speler, maar niet voor hoofdtrainer Wilfred Westerhuis die enige jaren bij Nunspeet assistent-trainer is geweest. Voor Thomas van de Kolk is het dit seizoen niet gelukt om door te breken in de hoofdmacht en hij heeft zijn plezier enigszins verloren bij Nunspeet. Daarom is Thomas op eigen initiatief op zoek gegaan naar een nieuwe club voor het nieuwe seizoen. Daarvoor heeft hij o.a. een gesprek met VSCO’61 gevoerd en dat heeft geleid tot de toezegging dat Thomas volgend seizoen de kleuren van de Kanaries vertegenwoordigd. Ook hem heten wij voor het nieuwe seizoen hartelijk welkom op ons sportpark.
Via deze link is het artikel te lezen op de website van vv Nunspeet over zijn overstap naar VSCO'61: http://www.vvnunspeet.nl/Nunspeet1/Wedstrijdverslagenennieuws2014-2015/TabId/4161/ArtMID/7875/ArticleID/11387/Thomas-van-de-Kolk-vertrekt-naar-VSCO61.aspx

Voor beide spelers hopen wij dat de overstap naar VSCO’61 het komende seizoen hen veel  plezier, spelvreugde en saamhorigheid brengt en natuurlijk veel sportief succes.