Nieuws

VSCO'61 uit naar Prins Bernhard

vrijdag 08 mei 2015

Zaterdag gaat VSCO’61 in haar laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Prins Bernhard in Uddel. De wedstrijd op sportpark De Zandsteeg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter W. Langendonk.

Voor beide teams staat er niets meer op het spel. Prins Bernhard staat met 19 punten op de 13e plaats en is daarmee gedegradeerd. VSCO’61 staat met 46 punten vast op de vierde plaats en is verzekerd van nacompetitie. Zaterdagmiddag zal vooral gekeken worden naar de uitslagen in de derde klasse A, omdat VSCO’61 tegen de eerste periodekampioen uit die klasse de nacompetitie begint. Op dit moment is dat Advendo’57, maar dat team heeft nog een kleine kans om kampioen te worden. Als dat gebeurt dan speelt VSCO’61 tegen het team dat de periodetitel overneemt via de stand op de ranglijst.

Het zal zaterdag vooral gaan om zonder kleerscheuren uit de wedstrijd te komen. Geen blessures en geen schorsingen zodat zo sterk mogelijk aan de nacompetitie begonnen kan worden. Momenteel kan hoofdtrainer Wilfred Westerhuis over een volledig fitte selectie beschikken. Thuis wist VSCO’61 overtuigend met 7-0 van Prins Bernhard te winnen. Het zou mooi zijn als met een goed gevoel de competitie wordt afgesloten en de nacompetitie wordt ingegaan.

Vooraf aan de wedstrijd zal een minuut stilte worden gehouden vanwege het overlijden van Aart Vierhuis, vader van VSCO’61 C-speler Arjan, tijdens het dramatische ongeval vorige week zaterdag.

De spelersbus staat klaar om 12.30 uur.