Nieuws

VSCO'61 sluit winnend af

zondag 10 mei 2015

Tegen Prins Bernhard weet VSCO'61 in een zeer matige wedstrijd een 2-4 overwinning te boeken. Met 49 punten sluit de ploeg de competitie af en kan zich opmaken voor de nacompetitie tegen Advendo'57.
 

VSCO'61 begint slecht aan de wedstrijd. De concentratie ontbreekt en kansen worden niet gecreëerd. Ook Prins Bernhard laat weinig zien, maar komt in de 27e minuut wel op voorsprong. Uit een hoekschop kopt Kevin Jansen op de paal en Wilco Pul tikt de 1-0 binnen. Drie minuten later komt VSCO'61 op gelijke hoogte. Uit een hoekschop van Remco van 't Hul kopt Stefan Bosch hard op onderkant lat en tikt Dominique van de Grift de 1-1 binnen.

 

Inde 35e minuut straft Wilco Pul slecht uitverdedigen van doelman Arjan ten Klooster af (2-1). Nog voor rust weet VSCO'61 op gelijke hoogte te komen. Opnieuw staat Remco van 't Hul met een hoekschop aan de basis. Ditmaal kopt Gerwin de Leeuw in en laat doelman Mark van Asselt de bal tussen zijn handen glippen (2-2).

Na rust weet VSCO'61 de winst veilig te stellen. In de 60e minuut scoort Gerwin de Leeuw de 2-3. Een aanval via Jesse Rietberg en Jan van 't Oever wordt bij de tweede paal door De Leeuw diagonaal binnen geschoten. Uit een hoekschop schiet Gerwin de Leeuw ook de 2-4 binnen. Hierna weten Martijn Pluim, Nico Nagelhout en Remco van 't Hul het aluminium nog te raken, maar gescoord wordt er niet meer.
 

VSCO'61 kan zich opmaken voor de nacompetitie. Op Hemelvaartsdag speelt het thuis tegen Advendo'57 en twee dagen later gaan de Kanaries op bezoek in Ederveen.