Nieuws

Duidelijkheid rondom periodetitel

zondag 10 mei 2015

Aan de verwarring omtrent het overnemen van de periodetitel van kampioen sv 't Harde is zondagmiddag een einde gekomen. Zoals verwacht neemt VSCO'61 de periode over van sv 't Harde en niet Stroe zoals de KNVB in eerste instantie had vermeld. De KNVB heeft de fout inmiddels hersteld.

Dit betekent dat VSCO'61 aanstaande donderdag, Hemelvaartsdag, om 14.30 uur thuis speelt tegen Advendo'57. Zaterdag 16 mei volgt de return in Ederveen om 15.00 uur. De winnaar speelt vervolgens op 23 en 30 mei tegen de winnaar van de tweestrijd tussen Redichem en Renswoude. De winnaar hiervan speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

Ook het tweede elftal speelt nacompetitie. In dit geval gaat het om klassenbehoud. Donderdag speelt het tweede uit tegen SDV Barneveld 3 om 15.00 uur. Zaterdag 16 mei wordt om 12.00 uur de thuiswedstrijd gespeeld. De winnaar speelt vervolgens op 23 en 30 mei tegen de winnaar van het duel tussen SDV Barneveld 4 en Lunteren 2. De winnaar hiervan speelt volgend seizoen in de reserve eerste klasse.