Nieuws

VSCO’61 Schoolvoetbaltoernooi op weg naar de vijftigste editie

maandag 11 mei 2015

Aanstaande vrijdag 15 mei wordt alweer de negenenveertigste editie van het VSCO’61 Schoolvoetbal georganiseerd. Hiermee is VSCO’61 op weg naar de vijftigste editie, die in 2016 georganiseerd zal worden. Eind deze week zullen 14 jongens- en 12 meisjesteams met kinderen uit de groepen 7 en 8 van basisscholen uit de gemeentes Oldebroek en Elburg op de velden van sportpark De Heughte strijden om de titel. Naast kinderen uit de groepen 7 en 8, zullen dit jaar ook weer 7 teams met kinderen uit de groepen 5 en 6 deelnemen aan het toernooi.

De wedstrijden beginnen om 09.30 uur. De jongens zullen 11 tegen 11 spelen op een heel veld en de meisjes zullen op een half veld 7 tegen 7 voetballen. Dit laatste geldt ook voor de teams uit de groepen 5 en 6. De wedstrijdduur bedraagt 20 minuten.

Om 16.45 uur zullen de finales van het toernooi gespeeld worden. Direct aansluitend op de finales zal de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijzen zullen om circa 17.00 uur worden overhandigd door Gijsbert Kamphorst. Hij vertegenwoordigt toernooihoofdsponsor Rabobank Noord Veluwe.

Titelverdediger van het toernooi voor de groepen 7 en 8 is bij de jongens CNS De Regenboog uit Oldebroek en bij de meisjes Het Octaaf uit Elburg. Voor de groepen 5 en 6 is dit De Duif - tegenwoordig PCBS de Parel - uit ’t Harde.

De prijswinnaars ontvangen een fraaie beker en daarnaast kwalificeren de winnaars van het jongens- en meisjestoernooi met kinderen uit de groepen 7 en 8 zich voor de Regiofinale Schoolvoetbal van de KNVB district Oost.

Ook dit jaar zullen de sportiefste deelnemers weer een fair play prijs winnen. Alle deelnemers zullen daarnaast als herinnering een leuke toernooiattentie ontvangen.

Zonder de inzet van vrijwilligers en de bijdrage van sponsoren Rabobank Noord Veluwe en Extran zou dit toernooi niet mogelijk geweest zijn. We willen hen dan ook hartelijk danken voor de inzet en bijdrage.

We hopen wederom op een geslaagd schoolvoetbaltoernooi en wensen eenieder veel succes, voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe. Vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, kortom iedereen is van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen op sportpark De Heughte om zijn of haar favoriete team aan te moedigen. De entree is gratis.

Voorlopige poule-indelingen en het voorlopige wedstrijdschema

Programmaboekje

Op de foto een moment uit het schoolvoetbaltoernooi van 2014.